marcinn Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień Nie wiem jak Wy ale u mnie przypięty pasek alpenpanoramy na wszystkich urządzeniach mobilnych 😄 Kiedyś możliwe tylko jak ktoś miał satelitarną telewizję czy jakieś pakiety Teraz możemy sobie na YouTube live oglądać 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień Oj oglądało sie po 3 zmianie 7 rano kawka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień W dniu 14.09.2024 o 19:25, marcinn napisał: Nie wiem jak Wy ale u mnie przypięty pasek alpenpanoramy na wszystkich urządzeniach mobilnych 😄 Kiedyś możliwe tylko jak ktoś miał satelitarną telewizję czy jakieś pakiety Teraz możemy sobie na YouTube live oglądać Dzięki..też se przypnę na moim urządzeniu debilnym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień W dniu 14.09.2024 o 19:25, marcinn napisał: Nie wiem jak Wy ale u mnie przypięty pasek alpenpanoramy na wszystkich urządzeniach mobilnych 😄 Kiedyś możliwe tylko jak ktoś miał satelitarną telewizję czy jakieś pakiety Teraz możemy sobie na YouTube live oglądać W BE tv również mamy live 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi