ZdolnyŚlązak Napisano 2 Październik Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2 godziny temu, Lexi napisał: To wtedy podzielisz się z wszystkimi.. a póki co skrobnij jakąś opinię na allegro.. To nie był zakup przez allegro😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Październik Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 49 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: To nie był zakup przez allegro😉 Upss..sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 2 Październik Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik (edytowane) 1 godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: To nie był zakup przez allegro😉 Podziel się tutaj i oczywiście umieszczę to na mojej stronie gdzie jest sklep. Na razie lekko preferuję sprzedaż przez allegro, ale niewykluczone, że zmienię przekonania. Pod względem łatwości obsługi i przyjazności mój sklep jest tak 2x lepszy (dla mnie) i nie mam jakiś chorych uwarunkować oraz strachu przed roszczeniowymi klientami. Ale allegro to jednak czołowy gracz na rynku i wielu ludzi (w tym i ja) kupuje najczęściej tam. Tak, że uznałem, ze muszę być w obu miejscach. Edytowane 2 Październik przez Wujot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Październik Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik (edytowane) W dniu 2.10.2024 o 18:52, Wujot napisał: Podziel się tutaj i oczywiście umieszczę to na mojej stronie gdzie jest sklep. Na razie lekko preferuję sprzedaż przez allegro, ale niewykluczone, że zmienię przekonania. Pod względem łatwości obsługi i przyjazności mój sklep jest tak 2x lepszy (dla mnie) i nie mam jakiś chorych uwarunkować oraz strachu przed roszczeniowymi klientami. Ale allegro to jednak czołowy gracz na rynku i wielu ludzi (w tym i ja) kupuje najczęściej tam. Tak, że uznałem, ze muszę być w obu miejscach. A Amazon? Empik? Edytowane 4 Październik przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 4 Październik Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2 godziny temu, sstar napisał: A Amazon? Empik? Empik na 100% nie. Warunki sprzedaży to jest po prostu wyzysk. A tak naprawdę - rabunek w biały dzień. Amazon - zobaczymy muszę bardzo dokładnie sprawdzić ofertę. Ale podstawowe jest to, że po prostu ludzie muszą wpierw chcieć kupić moją książkę. Na razie zna mnie bardzo wąskie grono znajomych. Nie ma znaczenia gdzie ją wystawię. Jak ktoś będzie chciał to kupi w tych miejscach gdzie są. A jaki sens jest wstawić do Empiku skoro na sprzedanym egzemplarzu przy dobrych wiatrach nic nie zarobię? Na tej zasadzie mogę rozdawać na ulicy. Skutek ten sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi