Wujot Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień Zbierałem się parę lat. A w sumie to 30. Ale jest. I wyszła nad podziw udanie. Może to mało samokrytyczne, ale pod względem jakości wydawniczej to najlepsza książka jaką miałem w ręku. Pozostałe elementy równie dobre 😉. Jak nie wierzycie to sprawdźcie - na mojej stronie www.jurewicz.eu 1/3 publikacji jest za darmo - opcje na tel i komputer. Kupujący twierdzą, że znakomita na prezent (chyba 50% sprzedaży). Mam też sklep na Allegro, jak ktoś ma smart to taniej wychodzi tam. Parę rozkładówek: 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień Czapki z głów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień Gratuluje- na pewno przeczytam.. choćby po to żeby sprawdzić ile w niej Bavistera - mojego idola w tym temacie.. wiem że i Tobie nie jest obcy.. Kupię jak tylko do dom wrócę- liczę na autograf 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 14 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 3 minuty temu, Lexi napisał: liczę na autograf 😉 Zaznacz to tylko w zamówieniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień Wiesiu dla Miśki koniecznie muszę kupić, a i sam z przyjemnością przeczytam i pooglądam. Nie udzielasz się w nartach to chociaż w fotografii. Jak wrócę z Austrii to zadzwonię. No i przede wszystkim wielkie gratulacje, że lata pracy nie poszły na marne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień Gratulacje Wieśku 👏 Oczywiście zakupie książeczkę tym bardziej że córka mocno zaangażowana w fotografię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 14 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień @marionen i @marcinn - jakbyście chcieli dedykacje to napiszcie w zamówieniu co napisać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień (edytowane) 8 godzin temu, Lexi napisał: Gratuluje- na pewno przeczytam.. choćby po to żeby sprawdzić ile w niej Bavistera - mojego idola w tym temacie.. wiem że i Tobie nie jest obcy.. Kupię jak tylko do dom wrócę- liczę na autograf 😉 Ja już kupiłem. Warto. Edytowane 14 Wrzesień przez sstar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 14 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 10 minut temu, sstar napisał: Ja już kupiłem. Warto. Kupiłeś cichcem, chciałeś mnie złapać na jakimś falstarcie! Przed Tobą był tylko jeden w dodatku kontrolowany, przedpremierowy zakup. Czyli obiektywnie rzecz biorąc byłeś moim pierwszym klientem. Na razie przynosisz mi szczęście, choć trochę za wcześnie na takie stwierdzenia. Wielkie dzięki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 1 minutę temu, Wujot napisał: Kupiłeś cichcem, chciałeś mnie złapać na jakimś falstarcie! Przed Tobą był tylko jeden w dodatku kontrolowany, przedpremierowy zakup. Czyli obiektywnie rzecz biorąc byłeś moim pierwszym klientem. Na razie przynosisz mi szczęście, choć trochę za wcześnie na takie stwierdzenia. Wielkie dzięki!!! Byłem beta testerem, gdy wokół same samce alfa;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 14 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 3 minuty temu, sstar napisał: Byłem beta testerem, gdy wokół same samce alfa;-) Beta testosteronem chyba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 52 minuty temu, Wujot napisał: Kupiłeś cichcem, chciałeś mnie złapać na jakimś falstarcie! Przed Tobą był tylko jeden w dodatku kontrolowany, przedpremierowy zakup. Czyli obiektywnie rzecz biorąc byłeś moim pierwszym klientem. Na razie przynosisz mi szczęście, choć trochę za wcześnie na takie stwierdzenia. Wielkie dzięki!!! Jestem pewien że sie bedzie sprzedawała taka pozycja .. to nie tak jak celebryckie autobiografie: Celebrytka do celebrytki: - kupiłam rok temu Twoja książkę... _ aaa ..to Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień W dniu 14.09.2024 o 19:31, Wujot napisał: @marionen i @marcinn - jakbyście chcieli dedykacje to napiszcie w zamówieniu co napisać. Właśnie zakupiłem i będę czekał Prośbę o dedykacje wysłałem Ci w kolejnej wiadomości z allegro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 15 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 3 godziny temu, marcinn napisał: Właśnie zakupiłem i będę czekał Prośbę o dedykacje wysłałem Ci w kolejnej wiadomości z allegro Dzięki, przesyłka spakowana, rano wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień Cze Kolejną sprzedałeś , jak tak dalej pójdzie - dodruk pewny. pozdro i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 16 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2 godziny temu, marekbtl napisał: Cze Kolejną sprzedałeś , jak tak dalej pójdzie - dodruk pewny. pozdro i powodzenia Super i dzięki. Ale daleka droga. No chyba, że wykupisz nakład. I kolejne dwa! Pierwszy nakład raczej nie pokryje moich kosztów, a już na pewno włożonej pracy. Jak nie ustawię stałej sprzedaży minimum 1000 szt/rok przez parę lat, to będzie hobbystyczna zabawa. A jeśli coś uda się w miarę szybko zarobić, to czeka mnie wersja angielska, może niemiecka. I zabawa od nowa. Tak, że napisanie to była ta łatwiejsza część zadania. Ale radochę mam dużą - niedługo pierwsze spotkania autorskie. Za parę miesięcy będę więcej wiedział. Ale bez bardzo solidnej pracy promocyjnej się nie obejdzie. Na szczęście wszystkie sznurki mam w swoim ręku i tylko ode mnie (no i odbioru książki) zależy czy się przebiję. Wszystkie inne modele sprzedażowe wyglądały zdecydowanie gorzej - tu mam jednak realną szansę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 3 godziny temu, Wujot napisał: Super i dzięki. Ale daleka droga. No chyba, że wykupisz nakład. I kolejne dwa! Pierwszy nakład raczej nie pokryje moich kosztów, a już na pewno włożonej pracy. Jak nie ustawię stałej sprzedaży minimum 1000 szt/rok przez parę lat, to będzie hobbystyczna zabawa. A jeśli coś uda się w miarę szybko zarobić, to czeka mnie wersja angielska, może niemiecka. I zabawa od nowa. Tak, że napisanie to była ta łatwiejsza część zadania. Ale radochę mam dużą - niedługo pierwsze spotkania autorskie. Za parę miesięcy będę więcej wiedział. Ale bez bardzo solidnej pracy promocyjnej się nie obejdzie. Na szczęście wszystkie sznurki mam w swoim ręku i tylko ode mnie (no i odbioru książki) zależy czy się przebiję. Wszystkie inne modele sprzedażowe wyglądały zdecydowanie gorzej - tu mam jednak realną szansę. Wiesiu Powodzenia życzę, ale wolumen 1000szt./rocznie specjalistycznego wydania - może być trudno, na dzień dzisiejszy - to spory nakład. Mam nadzieję, że zdobędzie uznanie nie tylko w PL, wtedy jest światełko w tunelu. Produkt jest, mam nadzieję, że się nie zdezaktualizuje, bo świat mocno prze do przodu. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 16 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 36 minut temu, marekbtl napisał: Wiesiu Powodzenia życzę, ale wolumen 1000szt./rocznie specjalistycznego wydania - może być trudno, na dzień dzisiejszy - to spory nakład. Mam nadzieję, że zdobędzie uznanie nie tylko w PL, wtedy jest światełko w tunelu. Produkt jest, mam nadzieję, że się nie zdezaktualizuje, bo świat mocno prze do przodu. pozdro Moim zdaniem to nie jest specjalistyczna publikacja - sam ocenisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 11 minut temu, Wujot napisał: Moim zdaniem to nie jest specjalistyczna publikacja - sam ocenisz. Kupiłem to dla syna, który się interesuje fotografią. Używa oczywiście komórki oraz lustrzanki. Zobaczymy, czy coś z tej książki zrozumie i czy mu się w jakichś aspektach fotografii przyda. Mam nadzieję, że tak. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 17 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień Wiesiu - książki z dedykacjami dotarły:) Jeszcze nie przeglądałem - ale ja to tylko obrazki mogę podziwiac - Ci, dla których je zamówiłem zrecenzują je pewnie (jak już zostaną obdarowani). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 17 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 4 godziny temu, Capricorn napisał: Wiesiu - książki z dedykacjami dotarły:) Jeszcze nie przeglądałem - ale ja to tylko obrazki mogę podziwiac - Ci, dla których je zamówiłem zrecenzują je pewnie (jak już zostaną obdarowani). Cieszę się i czekam na recenzje. Bardzo mi zależy na ocenie na Allegro (zarówno sprzedaży jak i przedmiotu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 1 Październik Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik Książka z dedykacją błyskawicznie dotarła🙂 No ale w sumie daleko nie miała, prawie po sąsiedzku😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 1 Październik Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 3 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Książka z dedykacją błyskawicznie dotarła🙂 No ale w sumie daleko nie miała, prawie po sąsiedzku😉 Napisz proszę jakąś opinię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 2 Październik Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 13 godzin temu, Wujot napisał: Napisz proszę jakąś opinię Jak tylko wręczę kuzynowi fachowcowi w tej materii to dam znać. Ale to dopiero na otwarcie sezonu w CG. Jako laik mogę jedynie stwierdzić, że pięknie wydana. Podziwiam ogrom włożonej pracy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Październik Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 3 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Jak tylko wręczę kuzynowi fachowcowi w tej materii to dam znać. To wtedy podzielisz się z wszystkimi.. a póki co skrobnij jakąś opinię na allegro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi