marcinn Napisano 31 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec Pewnie sporo osób o tym miejscu słyszało i korzystało. Ja pierwszy raz miałem możliwość w weekend tam być z rodzinką i powiem Wam że jestem bardzo miło zaskoczony Dwie godziny jazdy autem praktycznie do centrum Krakowa-kąpielisko znajduje się ok 3,5 km od Wawelu i jakże inne bardzo pozytywne doświadczenia…jak by nie z PL, ładne widoki, błękitna woda-Polska Chorwacja 🤭 Kąpielisko-( pozostałości kamieniołomu) jest spore , darmowe z pełnym węzłem sanitarnym , ratownikami i różne strefy do kąpieli.Przy wejściu dostaje się opaskę i zostaje wpuszczonych max 600 osób . Jest i strefa dla naszych milusińskich zwierzaków. Didatkowo jest miejsce do wspinaczki po skałkach i wyznaczone miejsce na biwakowanie,a i na rowerku jest gdzie pochasać Ogólnie jestem pod wrażeniem i na bank odwiedzę to miejsce jeszcze 👌 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 31 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec O której trzeba być żeby się załapać na wejście "w pierwszej turze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 5 minut temu, zając napisał: O której trzeba być żeby się załapać na wejście "w pierwszej turze"? Ja byłem ciut po 9 rano i już była spora kolejka…. tak więc jak najwcześniej Oficjalnie otwierają o 10 ale już wpuszczają od 9 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec Jeździłem tam jak jeszcze osiedli naokoło nie było..przełom 80/90' ..testowaliśmy pierwsze amatorskie echosondy sprowadzone ze stanów.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 17 godzin temu, marcinn napisał: Ja byłem ciut po 9 rano i już była spora kolejka…. tak więc jak najwcześniej Oficjalnie otwierają o 10 ale już wpuszczają od 9 Ok, rozumiem że teren wokół - np. oznaczony na google jako "park Zakrzówek", ścieżki i punkt widokowy, etc. są ogólnodostępne cały czas? Myślę o podjechaniu na moto z Katowic w jakiś mniej atrakcyjny pogodowo czas celem zwiadu przed ewentualnym odwiedzeniem kiedyś kąpieliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 12 godzin temu, zając napisał: Ok, rozumiem że teren wokół - np. oznaczony na google jako "park Zakrzówek", ścieżki i punkt widokowy, etc. są ogólnodostępne cały czas? Myślę o podjechaniu na moto z Katowic w jakiś mniej atrakcyjny pogodowo czas celem zwiadu przed ewentualnym odwiedzeniem kiedyś kąpieliska Tak ogólnodostępne cały czas Poz.motorowo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 6 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień W dniu 1.08.2024 o 09:11, zając napisał: Ok, rozumiem że teren wokół - np. oznaczony na google jako "park Zakrzówek", ścieżki i punkt widokowy, etc. są ogólnodostępne cały czas? Myślę o podjechaniu na moto z Katowic w jakiś mniej atrakcyjny pogodowo czas celem zwiadu przed ewentualnym odwiedzeniem kiedyś kąpieliska Zapraszam, w niedzielę były pustki, ale w sobotę padało wieczorem. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień No i wygląda na to że zaczyna się szukanie kasiorki… Właśnie w radiu słyszałem że chcą wprowadzić opłaty od następnego sezonu 5 zł miejscowi 10 zł przyjezdni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 7 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 59 minut temu, marcinn napisał: No i wygląda na to że zaczyna się szukanie kasiorki… Właśnie w radiu słyszałem że chcą wprowadzić opłaty od następnego sezonu 5 zł miejscowi 10 zł przyjezdni A to wstęp był darmowy?! Wow. Ale zaproponowane kwoty to chyba nie jest specjalnie wygórowana cena zważywszy na koszty utrzymania. Wszystkie miejskie baseny w Kato mają jakiś cennik - preferencyjny przeważnie dla mieszkańców miasta oraz dzieci, młodzieży i emerytów (dla dzieciaków kiedyś były bezpłatne baseny miejskie w wakacje, ale nie jestem na bieżąco). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 7 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień Będzie tam ktoś w sobotę poi poludniu?Wypadałoby się wreszcie wybrać,jeśli nigdy tam nie byłem,a urodziłem się w KRK,5 lat na studiach,i teraz często bywam,ale zawsze Bagry i Przylasek,bo wake... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 6 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Będzie tam ktoś w sobotę poi poludniu? Gwarantuję Ci Zbychu że jeśli tylko pogoda dopisze to nie będziesz tam sam.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 7 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2 godziny temu, Lexi napisał: Gwarantuję Ci Zbychu że jeśli tylko pogoda dopisze to nie będziesz tam sam.. Pytałem o dobre towarzystwo,ostatnio słyszałem tylko o bywalcach goniących się z maczetami... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 8 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień @lski@interia.pl - jako, że mieszkam w linii prostej jakieś 800-900 metrów od Zakrzówka, to może i bym się wybrał, ale jak wiesz akurat jestem TU (zaproszenie na halę aktualne, więc jakby co to dzwoń): 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 10 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień W dniu 7.08.2024 o 13:05, lski@interia.pl napisał: Będzie tam ktoś w sobotę poi poludniu?Wypadałoby się wreszcie wybrać,jeśli nigdy tam nie byłem,a urodziłem się w KRK,5 lat na studiach,i teraz często bywam,ale zawsze Bagry i Przylasek,bo wake... Ja się deklaruję, wysłałem Ci numer na priv. Sorry że tak późno, ale w sobotę to trudno coś ustalić na pewniaka, jak się w domu nie rządzi😉, tylko sprząta. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 10 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień @lski@interia.pl jakby coś to jestem i szukam Cię w tym tłumie, ale nikogo nie widzę w …… kolorowej gumie😉. pozdro 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi