JC Napisano 9 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec Jak pojechać na narty taniej, czyli ceny skipassów, zniżki, promocje i rabaty oraz freeski w Polsce i za granicą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec LIVIGNO FREESKI 24/25 - od 30.11.2024 do 20.12.2024 oraz od 12.04.2025 do 01.05.2025 oferta obowiązuje od 3 dni narciarskich i 4 nocy w hotelu oraz od 6 dni narciarskich i 7 nocy w apartamentach, maksymalnie do 13 dni (14 nocy) i można z niej skorzystać wyłącznie po bezpośredniej rezerwacji pobytu w danym obiekcie lub za pośrednictwem strony livigno.eu Aktualny cennik skipassów w Livigno w sezonie 24/25 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 16 minut temu, JC napisał: LIVIGNO FREESKI 24/25 - od 30.11.2024 do 20.12.2024 oraz od 12.04.2025 do 01.05.2025 oferta obowiązuje od 3 dni narciarskich i 4 nocy w hotelu oraz od 6 dni narciarskich i 7 nocy w apartamentach, maksymalnie do 13 dni (14 nocy) i można z niej skorzystać wyłącznie po bezpośredniej rezerwacji pobytu w danym obiekcie lub za pośrednictwem strony livigno.eu Aktualny cennik skipassów w Livigno w sezonie 24/25 Ja co roku tam jeżdżę,dodam,że niektórzy kwaterodawcy,jeśli im zależy,potrafią być elastyczni i zapertraktować z agencją w kwestii otrzymania skipassu dla ewentualnie nieco krótszego pobytu,niż wymagany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 4 godziny temu, lski@interia.pl napisał: Ja co roku tam jeżdżę,dodam,że niektórzy kwaterodawcy,jeśli im zależy,potrafią być elastyczni i zapertraktować z agencją w kwestii otrzymania skipassu dla ewentualnie nieco krótszego pobytu,niż wymagany... Ilu jest chętnych na jazdę do Livigno na mniej niż tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 52 minuty temu, JC napisał: Ilu jest chętnych na jazdę do Livigno na mniej niż tydzień? Wiem o 4 z mojej ekipy,przeważnie jeździmy na 4 dni jazdy.Tydzień w jednym ośrodku to za długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 53 minuty temu, JC napisał: u jest chętnych na jazdę do Livigno na mniej niż tydzień? szczerze pisząc to mnie by się nie chciało taki kawał drogi jechać i jeszcze ten tunel, no chyba że 4 dni w Livigno i 4 w St. Moritz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 9 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 39 minut temu, Jeeb napisał: szczerze pisząc to mnie by się nie chciało taki kawał drogi jechać i jeszcze ten tunel, no chyba że 4 dni w Livigno i 4 w St. Moritz Mi na 3-4 dni to w Alpy w ogóle by się nie chciało, ale tydzień już brzmi lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec (edytowane) A mi dla odmiany i na weekend chce się jechać…jeszcze, a i na dniówkę parę razy się zdarzyło oczywiście max do Tyrolu,tudzież trochę bliżej Edytowane 9 Lipiec przez marcinn 3 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi