Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Dolomity w marcu - jeszcze kilka miejsc wolnych

ewusiaw

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, nasza paczka co roku jzdzi na narty - mamy zarezrwowane przez Biuro extra Hotelik *** z sauna i whirpoolem w La Villa to region Alta Badii.

Z tym Biurem jezdze juz kolejny rok - i znam Hotel.

Dodatkowo codzinnie szalejemy na innych stokach bo La Villa pozwala na wyskok do Cortiny D"Ampezzo, do Arraby na Marmolade, do Corvavry na Sellaronde - te najbardziej atrakcyjną i na Val Gradene itd itd

A nasze towarzystwo jest otwrte na nowe towarzycho.

Koszt jest około 1450zł z wyzywieniem i to jak na ten region dobra cena, niestety + skipass, ale porównywałam w innych Biurach ceny za H*** sa az za 1700 zł

A tu oferta sprawdzona

Jedziemy od 22 - 30 marca

Jak masz ochote - napisz do mnie ewusiaw@op.pl

Gość axelcarver

jescze nawet lutego - co tam twu połowa styczna a tu juz ostatnie kilk amiejsc

czyzby podła reklama ???

to drogo, na dlugi weekend majowy mozna pojechac za 1200 zl , bez wyzywienia ale skipas,transport i spanie , do francij Tignes Lub Des 2 Alpes do tego mozna wynajac instruktora za 270 zl za tydzien ,w grupie 10 osob, mozna doszlifowac swoja technike i pojezdzic w fajnej grupie!!!!!!!!!!!!!! jesli macie ochote to zapraszam marpiet@wp.pl

Czesc Mario,

Tak sobie mysle, moze sie podszkole u Ciebie???

Co tam slychac? Ja wreszcie zaczalem jezdzic w Whistler. Spodobaloby ci sie, sporo okazji do skokow ze skal itp... Ja na razie sie rozgrzewam, ale mam nadzieje niedlugo nabrac w tym wprawy

Pozdro

Jacek

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...