ewusiaw Napisano 20 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2003 Hej, nasza paczka co roku jzdzi na narty - mamy zarezrwowane przez Biuro extra Hotelik *** z sauna i whirpoolem w La Villa to region Alta Badii. Z tym Biurem jezdze juz kolejny rok - i znam Hotel. Dodatkowo codzinnie szalejemy na innych stokach bo La Villa pozwala na wyskok do Cortiny D"Ampezzo, do Arraby na Marmolade, do Corvavry na Sellaronde - te najbardziej atrakcyjną i na Val Gradene itd itd A nasze towarzystwo jest otwrte na nowe towarzycho. Koszt jest około 1450zł z wyzywieniem i to jak na ten region dobra cena, niestety + skipass, ale porównywałam w innych Biurach ceny za H*** sa az za 1700 zł A tu oferta sprawdzona Jedziemy od 22 - 30 marca Jak masz ochote - napisz do mnie ewusiaw@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fasola70 Napisano 20 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2003 Dolomity w marcu - jeszcze kilka miejsc wolnych czesc, czy mozesz dac namiary na to biuro? pozdro, Fasola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 20 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2003 Dolomity w marcu - jeszcze kilka miejsc wolnych jescze nawet lutego - co tam twu połowa styczna a tu juz ostatnie kilk amiejsc czyzby podła reklama ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpiet Napisano 20 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2003 Dolomity w marcu - jeszcze kilka miejsc wolnych to drogo, na dlugi weekend majowy mozna pojechac za 1200 zl , bez wyzywienia ale skipas,transport i spanie , do francij Tignes Lub Des 2 Alpes do tego mozna wynajac instruktora za 270 zl za tydzien ,w grupie 10 osob, mozna doszlifowac swoja technike i pojezdzic w fajnej grupie!!!!!!!!!!!!!! jesli macie ochote to zapraszam marpiet@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 20 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2003 Dolomity w marcu - jeszcze kilka miejsc wolnych To ciekawe... jestem Tomek, zamierzam wybrac się na narty w marcu z kolegą, może dołączymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Dolomity w marcu - jeszcze kilka miejsc wolnych Czesc Mario, Tak sobie mysle, moze sie podszkole u Ciebie??? Co tam slychac? Ja wreszcie zaczalem jezdzic w Whistler. Spodobaloby ci sie, sporo okazji do skokow ze skal itp... Ja na razie sie rozgrzewam, ale mam nadzieje niedlugo nabrac w tym wprawy Pozdro Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi