moloo Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec (edytowane) Cześć, Po dobrych kilku sezonach posiadania sezonówki na Chopok postanowiłem sobie odpocząć - nie wiem czy na rok czy na kilka lat czy na zawsze. Ale w związku z tym trzeba by coś znaleźć innego, nowego, lepszego Jakieś propozycje z Waszej strony karnetu na sezon 2024/2025 ? Najlepiej jakby ten karnet wiązał się z jakąś ekipą, z którą w przyszłym sezonie mógłbym się wybrać na narty kilka razy w sezonie. Ewentualnie jakieś biuro podróży pośrednika, który takie wyjazdy organizuje skupiając się na zasięgu jednego karnetu. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie. R Edytowane 4 Czerwiec przez moloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec (edytowane) Cześć Ja kupuję rodzinny Topskipass na Karyntie i wschodni Tyrol- ok 30 stacji i lodowiec startujący w październik-maj . Pojedynczy 762 euro był na sezon 2023/2024 Rodzinne 2+2 1695 euro zależnie od wieku dzieciaków Dzieci do 6 lat free przy zakupie rodzica https://www.topskipass.at/ Edytowane 5 Czerwiec przez marcinn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 5 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2 godziny temu, marcinn napisał: lodowiec startujący w październik-maj . kupiłem Magic Pass z 2 lodowcami startującymi 1 listopada za 399 CHF + 20 CHF ubezpieczenie https://www.magicpass.ch/en/ 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 5 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 4 godziny temu, marcinn napisał: Cześć Ja kupuję rodzinny Topskipass na Karyntie i wschodni Tyrol- ok 30 stacji i lodowiec startujący w październik-maj . Pojedynczy 762 euro był na sezon 2023/2024 Rodzinne 2+2 1695 euro zależnie od wieku dzieciaków Dzieci do 6 lat free przy zakupie rodzica https://www.topskipass.at/ W sezonie 23/24 2+1 ( 7lat ) płaciłem 1350e. Chyba dwójka dzieci do określonego wieku jest w tej cenie. Karnet polecam, miałem w tym sezonie:) Karnet działa nawet w kilku stacjach w tym samym dniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 5 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec Jedna z tańszych sezonówek na ośrodki alpejskie to Skiworld Ahrntal (ale obejmuje w zasadzie tylko dwa ośrodki w Południowym Tyrolu: Speikboden i Klausberg) (Weissenbach, oraz Rein in Taufers nie liczę bo to pojedyncze wyciągi gdzieś w okolicznych wioskach). Mapa tras: Premium Card 365: ➡️ Adult 469.00€ ➡️ Senior 379.00€ ➡️ Junior 269.00€ https://www.skiworldahrntal.it/en/info/prices/premium-card-365 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 6 godzin temu, Jeeb napisał: kupiłem Magic Pass z 2 lodowcami startującymi 1 listopada za 399 CHF + 20 CHF ubezpieczenie https://www.magicpass.ch/en/ To świetny wybór. Byłem blisko kupienia ale ekipa się nie uzbierała. Samemu nie chce mi się tam jeździć. Może w kolejnym sezonie (jeśli ceny będą na podobnym poziomie) uda się ogarnąć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 7 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec Już nie wiem ile razy myślałem o tym magic pas. Wygląda świetnie, tylko tak jak piszesz trzeba by jakąś ekipę poskładać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec Magic Pass fajny, jeździłem kilka lat temu na nim wtedy jeszcze Crans Montana wchodziła skład, z minusów to jest daleko wiec warto na dłużej niż kilka dni, no i ceny w Szwajcarii od tamtej pory wyższe też przez kurs franka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec Dla tych co nie wiedzą, że punkty Gopass będą ważne tylko do 31 października: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2 godziny temu, kordiankw napisał: Dla tych co nie wiedzą, że punkty Gopass będą ważne tylko do 31 października: Niech się tym udławią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 20 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec Polecam sezonówkę na Karyntię i Tyrol Wschodni , wyjazdy co piątek z Bydgoszczy przez Poznań/Wrocław lub z Warszawy przez Łódź/Gliwice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekesz Napisano 22 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec On 7/20/2024 at 10:24 PM, JurekByd said: Polecam sezonówkę na Karyntię i Tyrol Wschodni , wyjazdy co piątek z Bydgoszczy przez Poznań/Wrocław lub z Warszawy przez Łódź/Gliwice. Zamierzasz zwiedzić też małe ośrodki, czy ograniczyć się do większych (Moltek, Nassfeld, nie wiem; Katschberg, Matrei, Turracher)? Bo że Heiligenblut, to wiadomo, że wisienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 22 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec Moltek to akurat mały ośrodek. I mając topskipass to raczej do odwedzenia przed lub po sezonie. Ja Moltka najbardziej lubię w maju. @JurekBydjaką dużą macie ekipe? Jakie założenia wyjazdów? Ilość dni, noclegi itd? Miałem teraz ten skipass i chyba powtórzę. Choć decyzji jeszcze nie podjąłem. Topskipass.at polecam z czystym sumieniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec W dniu 5.06.2024 o 11:22, pawelb91 napisał: Jedna z tańszych sezonówek na ośrodki alpejskie to Skiworld Ahrntal (ale obejmuje w zasadzie tylko dwa ośrodki w Południowym Tyrolu: Speikboden i Klausberg) (Weissenbach, oraz Rein in Taufers nie liczę bo to pojedyncze wyciągi gdzieś w okolicznych wioskach). Mapa tras: Premium Card 365: ➡️ Adult 469.00€ ➡️ Senior 379.00€ ➡️ Junior 269.00€ https://www.skiworldahrntal.it/en/info/prices/premium-card-365 Ja może bym się i na to pisał. Przy dwóch czterodniowych wyjazdach już jest na plus. A trzeci w bonusie. Jakby ktoś coś to dajcie znać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 23 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec Zaletą topskipass jest czas przedsprzedaży. Aż do pierwszych dni grudnia. Bez żadnych wcześniejszych zaliczek i innych haczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec W dniu 22.07.2024 o 20:09, przemo_narciarz napisał: Moltek to akurat mały ośrodek. I mając topskipass to raczej do odwedzenia przed lub po sezonie. Ja Moltka najbardziej lubię w maju. @JurekBydjaką dużą macie ekipe? Jakie założenia wyjazdów? Ilość dni, noclegi itd? Miałem teraz ten skipass i chyba powtórzę. Choć decyzji jeszcze nie podjąłem. Topskipass.at polecam z czystym sumieniem. Ekipa jest spora, wyjazdy zwykle w piątek po pracy na 4-5 dni na białym, zwiedzamy różne ośrodki i małe i duże, wybór dostosowuję do warunków pogodowo- śniegowych i życzeń ekipy. Z małych bardzo podoba nam się na Goldecku, Heiligenblut, często pierwszego i ostatniego dnia robimy Turracherhohe i Katschbergm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec No to tym razem na topskipass szykuje się niezła ekipa:) oprócz Was jeszcze paru forumowych łebków będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec w odpowiedzi na pytanie... po blisku NIC... nie ma alternatywy, owszem można Wiślański... ale jeżdżenie z Soszowa na Stożek w ciągu dnia średnio... można jeszcze Czantorię wsiąść ... ale jest to pałowanie jednej góry, od grudnia do końca lutego (jak to było ostatnio)... jest fajnie, ale 31 raz może się znudzić... pozostaje po blisku jeszcze WELKA RACZA... ale ostatnio jakby śniegu brak, pozostaje jeszcze ROHACZE? w ciul daleko jakieś 3 godziny jazdy w kierunku jednym, prawie jak an Białkę ale tam brak sezonówki.. sprytne górale łapczywe som i nieudzielajom zniżek, także jakoś tak brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 18 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień (edytowane) Sezonówka 2024/25 na Karyntię 776 e, 2:dorosłych i 1 dziecko 1456 e. Już niewiele taniej od Dolomitów ( 945 e).... Edytowane 18 Sierpień przez JurekByd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień W dniu 18.08.2024 o 20:34, JurekByd napisał: Sezonówka 2024/25 na Karyntię 776 e, 2:dorosłych i 1 dziecko 1456 e. Już niewiele taniej od Dolomitów ( 945 e).... Niema dużej różnicy cenowej względem sezonu 23/24 Ps.Jurek a skąd masz informację ocenach sezonówki na nowy sezonu.... na głównej stronie jeszcze nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 21 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 9 godzin temu, marcinn napisał: Niema dużej różnicy cenowej względem sezonu 23/24 Ps.Jurek a skąd masz informację ocenach sezonówki na nowy sezonu.... na głównej stronie jeszcze nic się nie dzieje Się ma układy i układziki😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień Godzinę temu, JurekByd napisał: Się ma układy i układziki😉 Możesz nam zrobić układ grupowy na hasło skionline? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 22 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 14 godzin temu, przemo_narciarz napisał: Możesz nam zrobić układ grupowy na hasło skionline? Nie ma szans nawet na 5 euro zniżki, choćby się nawet 100 karnetów zamówiło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień No to pomału startujemy z przedsprzedażą sezonówki TopSkiPass Pojedyncza 742 euro w zakupie do 1.11.2024 r 2 dorosły i dziecko 1.393 euro https://www.kaerntner-skipass.com/skigebiete/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 1 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień W dniu 22.08.2024 o 14:14, JurekByd napisał: Nie ma szans nawet na 5 euro zniżki, choćby się nawet 100 karnetów zamówiło... Mogą być darmowe, jak nie chcą dać zniżki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi