Gerald Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień W powyższym terminie wybieram się na Stubai. Nie byłem tam jeszcze nigdy. Jeśli ktoś z Was byłby w okolicy można się spotkać. 🙂 Planuję kilka dni na stoku, i jakieś niezbyt ciężkie skitury po okolicy w zależności od warunków. Czy macie jakieś rady odnośnie miejsc kulinarnych w całej dolinie i na lodowcu? Co prawda będziemy mieć apartament z kuchnią, jednak planujemy też wyskoczyć gdzieś do knajpy z lokalnym jedzeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 1 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj Wiazka czosnku niedźwiedziego i w drogę. Tak w poniedziałkowy wieczór zawitałem wraz z kolegą do doliny Stubai 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 1 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj Wczorajszy dzień okazał się bardzo łaskawy jak na pierwszy dzień. Sporo słońca. Wykorzystałem cały dzień na jazdę na stoku. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 1 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj Dzisiaj przyszedł czas na jakiś większy wysiłek. Skończyło się jednak na verticalu ok 1200, i przejściu wzdłuż trasy Wilde Grub'n oraz Downhil do połowy (krzesło nie działa). Zjazd pod gondolą na sam parking. Trasa oficjalnie nieczynna. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi