Stary bywalec Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Szukam kompana na wyjazd na Chopok. Termin do ogarnięcia,najlepiej tak od następnej niedzieli , zresztą do uzgodnienia. Apartamenty też do uzgodnienia,zazwyczaj śpię w Pavcina Lehota w Apartamencie Centrum. Minimalistyczny,ma wszystko co potrzeba do narciarskiego wypadu ( łóżka,łazienka,mini kuchnia) ,czysto ,blisko Jasnej (6 km do parkingu). Nie jestem rozrywkowy ,po nartach "padam na tzw.ryj" . Jestem "słoikowcem" czyli jedzenie z domu ( bułki kupuję w sklepie obok-50 m). Na stoku z rana jestem około 7.45. A to z racji Sprytnej Sezonówki i darmowego wjazdu na parking. Potem trzeba płacić około 7 €....... . Najlepiej aby " delikwent" był z roczników 60-70...... , zresztą do ustalenia 🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi