gabrik Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Wygląda na to, że na 100 lecie idą grubo. Czy z każdą swoją linią? W przypadku MX-ów, nie tylko graficznie, ale i wymiarowo i konstrukcyjnie. Cenowo także jeńców nie biorą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2 minuty temu, gabrik napisał: Wygląda na to, że na 100 lecie idą grubo. Czy z każdą swoją linią? W przypadku MX-ów, nie tylko graficznie, ale i wymiarowo i konstrukcyjnie. Cenowo także jeńców nie biorą... No ładne ale w gablotkę..będziesz każdą rysę oglądał (do czasu oczywiście) ze łzami jak ryse na nowym samochodzie.. MX bardzo mnie ciekawi bo to fajna narta (patrząc na systematykę produktów i budowę) ..miałem okazje spróbować ale olałem bo miałem inne cudo pod obuwiem - next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 13 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 6 minut temu, Lexi napisał: No ładne ale w gablotkę..będziesz każdą rysę oglądał (do czasu oczywiście) ze łzami jak ryse na nowym samochodzie.. MX bardzo mnie ciekawi bo to fajna narta (patrząc na systematykę produktów i budowę) ..miałem okazje spróbować ale olałem bo miałem inne cudo pod obuwiem - next time Fakt, lubują się w tym "fortepianowym" wykończeniu na wysoki połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 12 minut temu, gabrik napisał: Fakt, lubują się w tym "fortepianowym" wykończeniu na wysoki połysk Doceniam narty wykonane "in mold" które ciężko zniszczyć... ja raczej narty niszczę bo jak zapomnę sie że carving i inne nowe rzeczy to przestaje jechać rozkraczony jak krowa i jadę po "staremu".. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 29 minut temu, Lexi napisał: No ładne ale w gablotkę..będziesz każdą rysę oglądał (do czasu oczywiście) ze łzami jak ryse na nowym samochodzie.. 21 minut temu, gabrik napisał: Fakt, lubują się w tym "fortepianowym" wykończeniu na wysoki połysk Zafoliować i dopiero jeździć 🙃 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 3 minuty temu, pawelb91 napisał: Zafoliować i dopiero jeździć 🙃 Ja obkładam słomą..mam w butach więc praktycznie jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2 minuty temu, pawelb91 napisał: Zafoliować i dopiero jeździć 🙃 Powłokę ceramiczną zrobić - jak na auto P.S. Czy tylko mnie Kastle przypominają palec z pomalowanym paznokciem? Wizualnie nie jestem w stanie zaakceptować tego dizajnu 🙃 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 5 minut temu, Lexi napisał: Ja obkładam słomą..mam w butach więc praktycznie jest Słoma w butach to stara/nowa metoda bootfittingu 😁 Ja dawno temu to upychałem zrolowane skarpetki w palce żeby noga tak nie latała - buty o 5 numerów za duże. Tak to się szusowało w początkach narciarskiej przygody. (Teraz to jakiś bootfitting, odbarczania, wygrzewania, canting. Ja akurat mam symetryczne stopy wiec nie korzystałem) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty (edytowane) 19 minut temu, zając napisał: Powłokę ceramiczną zrobić - jak na auto P.S. Czy tylko mnie Kastle przypominają palec z pomalowanym paznokciem? Wizualnie nie jestem w stanie zaakceptować tego dizajnu 🙃 Dokładnie.. staram się patrzeć przed siebie.... moje narty są obrzydliwe (mam 3 pary Kastli).. Edytowane 13 Luty przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 12 minut temu, Lexi napisał: Dokładnie.. staram się patrzeć przed siebie.... moje narty są obrzydliwe (mam 3 pary Kastli).. A ja już 4 - ha ! Jestem brzydki do sześcianu pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 13 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Godzinę temu, zając napisał: Powłokę ceramiczną zrobić - jak na auto P.S. Czy tylko mnie Kastle przypominają palec z pomalowanym paznokciem? Wizualnie nie jestem w stanie zaakceptować tego dizajnu 🙃 Mnie dokładnie przypominają, to samo i dlatego na wybrane modele mogę patrzeć z nieukrywanym pożądaniem 🤩 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Boszz, co ja zrobię jak kiedyś wypróbuję i się zakocham w jeździe na takich - chyba będę musiała tipsy sobie dorobić 🤣 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 3 minuty temu, zając napisał: Boszz, co ja zrobię jak kiedyś wypróbuję i się zakocham w jeździe na takich - chyba będę musiała tipsy sobie dorobić 🤣 Nie będziesz musiała malować paznokci , widzisz jaka oszczędność. A wybór kolorystyczny taki, że na każda okazję będą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 4 godziny temu, marekbtl napisał: A ja już 4 - ha ! Jestem brzydki do sześcianu pozdro Kolekcjoner. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 4 godziny temu, marekbtl napisał: Jestem brzydki do sześcianu No szału nie ma... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 4 godziny temu, marekbtl napisał: A ja już 4 - ha ! Jestem brzydki do sześcianu pozdro Ja jedną. Po prostu. Brzydal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 15 minut temu, sstar napisał: Ja jedną. Po prostu. Brzydal. Z jedną to jesteś co najwyżej ładny inaczej. Brzydal to dopiero od 2 par. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty (edytowane) 39 minut temu, brachol napisał: Kolekcjoner. pozdro Się robi się ma, ot co. Inwestuję w sztukę użytkową😉. pozdrawiam Edytowane 13 Luty przez marekbtl 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi