narciarz1502 Napisano 20 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2005 Ostatnio kupilem sobie dynastary te omeglass i jestem z nich bardzo zadowolony i z pewnoscia moge je polecic kazdemu kto lubi szybka jazde, krotkie skrety, ale ma tez bardzo silne nogi, te narty nie przyjmuja bledu sa niestety bezkompromisowe ale jak ktos dobrze jezdzi to nie ma lepszych nart z grupy SLALOM TOP, niby Atomic SL.11 ale te maja naprzyklad beznadziejne zapiecia NEOX-y nie cies`za sie wielkim uznaniem. NAprzykald jesli chodzi z Rosignolem 9S to te narty sa zbyt miekkie ale przez to wybaczaja pewne bledy moim skromnym zdaniem jedyne narty ktrore moglyby porownywac sie do OMEGLASS-ow to ewentualnie moglyby byc VoeKLE P60, ale i tak mialem przyjemnosc jezdzic na tych wszystkich nartach i kupilem sobie DYNASTARY sa bez watpienia najlepsze..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 20 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2005 ... Omeglass Reklamowka Dynastara? Ja wole Head Worldcup Slalom RD. Wedlug innych Worldcupy Fischera sa najlepsze. Elan SLX tez ma swoich zwolennikow. Dla kazdego cos milego:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 20 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2005 ... Omeglass A jeździłeś na Fisher RC 4 WC SC??!! ale swoja droga dynastary sa tez bardzo dobre(mój ojciec ma takie) ale i tak wole fishery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 20 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2005 ... Omeglass Aha...no to wyglada ze co do neoxow masz racje bo jak widze w pucharze swiata nadal do sl11 maja przykrecone atomic race ( nawiasem ja tez, mimo ze narty nie sa sl11) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 21 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2005 ... Omeglass Trudno zeby mieli przykrecone neoxy. Puchar Swiata to troche inna półka. Podejrzewam,że Twoje race`y tez sie roznia od tych z pucharu swiata. Podejrzewam, ze Twoja wypiecia w Twoich konczy sie tam gdzie na wiazaniach zawodniczych zaczyna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 23 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2005 ... Omeglass Pucharze Świata jeżdzą na Komórkach,a co do wiazan miałem okazje takie widziec widziałem robione na zamowienie wiazania Markera gdzie było od 10din do 30din siły wypięcia,sory ale topowe modele wizań maja od 4din do 17din (produkowane seryjnie)np:fishery Fr17 freeflex,malutkie roznice,nie?! pozdrawiam,narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2005 ... Omeglass I dobrze ze tak jest....juz leczylem kolana w mlodosci Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2005 ... Omeglass miało być o omeglasach, czy nikt nie jeździ na tych nartach?? ja takie mam jeździłem na blizardach, potem były k2, następne fischery rc4, ostatnio volkl p40 ale te są najlepsze, frajda jest szczególnie na twarym i zlodzonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi