Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

... Omeglass

narciarz1502

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio kupilem sobie dynastary te omeglass i jestem z nich bardzo zadowolony i z pewnoscia moge je polecic kazdemu kto lubi szybka jazde, krotkie skrety, ale ma tez bardzo silne nogi, te narty nie przyjmuja bledu sa niestety bezkompromisowe ale jak ktos dobrze jezdzi to nie ma lepszych nart z grupy SLALOM TOP, niby Atomic SL.11 ale te maja naprzyklad beznadziejne zapiecia NEOX-y nie cies`za sie wielkim uznaniem. NAprzykald jesli chodzi z Rosignolem 9S to te narty sa zbyt miekkie ale przez to wybaczaja pewne bledy moim skromnym zdaniem jedyne narty ktrore moglyby porownywac sie do OMEGLASS-ow to ewentualnie moglyby byc VoeKLE P60, ale i tak mialem przyjemnosc jezdzic na tych wszystkich nartach i kupilem sobie DYNASTARY sa bez watpienia najlepsze.....

... Omeglass

Pucharze Świata jeżdzą na Komórkach,a co do wiazan miałem okazje takie widziec widziałem robione na zamowienie wiazania Markera gdzie było od 10din do 30din siły wypięcia,sory ale topowe modele wizań maja od 4din do 17din (produkowane seryjnie)np:fishery Fr17 freeflex,malutkie roznice,nie?!

pozdrawiam,narazie

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...