marekbtl Napisano 1 Luty Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty Cze Nowki - model już niedostępny. Dopiero co przyszły. Niestety wybrałem model Lava 7.7 bo oryginalnie miały szybę S2. Te mają Blue Mirror S3. Obawiam się, że dla mnie będzie za ciemna. No już wzrok nie ten. Kompatybilne z kaskami Briko - ze starszymi modelami. Nowy model gogli Gara 8.8 są sporo większe i niestety nie pasują do poprzednich modeli kasków. Kupiłem i odesłałem. Nowy model jest sporo przede wszystkim wyższy. Założyłem i przestałem oddychać. Można dokupić jeszcze szybki S0, S1 oraz S2. Naturalnie nie w PL. Ale wiem gdzie. Szyba HD race. Cena 420 Pln. Tyle zapłaciłem. Nie mam ciśnienia, bo mogę zwrócić do 30 dni. Kupione w Briko. Ale jakby ktoś potrzebował, to są. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Luty Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 10 godzin temu, marekbtl napisał: Cze Nowki - model już niedostępny. Dopiero co przyszły. Niestety wybrałem model Lava 7.7 bo oryginalnie miały szybę S2. Te mają Blue Mirror S3. Obawiam się, że dla mnie będzie za ciemna. No już wzrok nie ten. Kompatybilne z kaskami Briko - ze starszymi modelami. Nowy model gogli Gara 8.8 są sporo większe i niestety nie pasują do poprzednich modeli kasków. Kupiłem i odesłałem. Nowy model jest sporo przede wszystkim wyższy. Założyłem i przestałem oddychać. Można dokupić jeszcze szybki S0, S1 oraz S2. Naturalnie nie w PL. Ale wiem gdzie. Szyba HD race. Cena 420 Pln. Tyle zapłaciłem. Nie mam ciśnienia, bo mogę zwrócić do 30 dni. Kupione w Briko. Ale jakby ktoś potrzebował, to są. pozdro S3 jak bym założył to jeszcze moje szerokie Salomony pod but i biały kijek do przodu ....... i stok nie ma znaczenia.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 2 Luty Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2 godziny temu, Lexi napisał: S3 jak bym założył to jeszcze moje szerokie Salomony pod but i biały kijek do przodu ....... i stok nie ma znaczenia.. I ze śpiewem "do drzwi twoich pukam Panie" 😉 Na własne życzenie 😅 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Luty Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 28 minut temu, Sławek Nikt napisał: I ze śpiewem "do drzwi twoich pukam Panie" 😉 Na własne życzenie 😅 ..ale za to w jakich goglach!!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty Nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi