yon Napisano 10 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2005 Witam !!! Mam namiar kupić nowe narty…. Mój wzrost to 187 - 188cm waga ok.66-70 ! Preferuje oczywiście dynamiczne cięte skręty Na carv. Jeżdżę już 3 sezon… Myślę o Elan SLX (podobno super narta i umiarkowana cena) a może jakieś inne deski ? Proszę o pomoc w wyborze nart i ich długości!! Z Góry wielkie dzięki !! Pozdrawiam yon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2005 Narty..Jakie?[Elan SLX co wy na to?] powiem tak wzrost niezły masz:D ale przypakuj bo bardzo chudy jesteś ja mam 185 i waże 80:P nie to żebym sie chwalił ale masy nabierz a co do nartek elanki super fajne mi sie podobają "kultura" pracy jest naprawde fajna no i ta cena po prostu rewelka jeżeli chcesz pojeździć hmm bo widze 3 sezon to ta narta to wyzwanie dla Ciebie ale przy okazji sie podszkolisz szybko polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yon Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2005 Narty..Jakie?[Elan SLX co wy na to?] Spoko na mase bedzie jeszcze czas Jak myslicie jaka dlugosc, ja mysle o 160cm czy moze kupic 155cm? Czy duza bedzie roznica w cenie jak kupie po sezonie? pozdrawiam yon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 10 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2005 Narty..Jakie?[Elan SLX co wy na to?] witam z tą długością 155 to trochę przesadziłeś, napewno nie mniej niż 160 cm!! a jeżeli chodzi o cene, to napewno będzie taniej ale o ile to niewiem. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 11 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2005 Narty..Jakie?[Elan SLX co wy na to?] Yon, SLX yto rewelacyjna narta, moim zdaniem najlepsza slalomówka, ale!!!! skoro jeździsz 3 sezon to może być za trudna zwłaśzcza, ze nic nie ważysz. Polecam Elan SL długość 160-165. Jeśli Upierasz się przy SLX to 160 cm, ale na tak małą masę to mimo, że jestem absolutnym fanem nart race`owych Elana (tylko race`owych bo w innych kategoriach to jest róznie!!) wybrałbym SL9 Atomica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOEBAR Napisano 12 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2005 Narty..Jakie?[Elan SLX co wy na to?] Witam W FOLC SPORCIE w warszawie na grójeckiej mają jeszcze jedną pare SLX z sezonu 03/04 bo byłem kilka dni temu i jeszcze stoi długość raczej 162 cm ale nie dam sobie głowy uciąć. Cena super bo 900 zł !!!!!!! Namiar: Sklep firmowy Warszawa ul. Grójecka 46/48 tel (22) 659 92 09 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi