lski@interia.pl Napisano 21 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2023 Czy ktoś z Was się wybiera na oglądanie w styczniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 Byłem na edycji w 2016 roku, średnia organizacja wszystkiego ale zawody ok. Raczej się nie wybieram tam teraz, biletów na strefy biletowane chyba już nie ma (przynajmniej przy mecie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 Ja jeżdżę do Spindleruv Mlyn. Mam 120 km. Raz na 2 lata musi wystarczyć. Potem 2 miesiace depresji narciarskiej, ile mi jeszcze brakuje. Do Jasnej dla mnie za daleko. No i jeden sezon bez depresji. Kto nie oglądał powinien choć raz zobaczyć na żywo jak panie "zamiatają". 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, pawelb91 napisał: Byłem na edycji w 2016 roku, średnia organizacja wszystkiego ale zawody ok. Raczej się nie wybieram tam teraz, biletów na strefy biletowane chyba już nie ma (przynajmniej przy mecie). Jasną mam najbliżej,ale z internetu nie ogarniam wyobraźnią przestrzenną logistyki i organizacji.Widziałęm 2 WC,w Kranskiej Górze i w Soelden,diametralnie różne co do wymagań logistycznych, biletowania i dostępu.Wiedząc o tłoku,parkingach,zamkniętym dojeździe,autobusach itd.przyszedł mi do głowy dość ekscentryczny pomysł-mój elektryczny terenowy motor udający rower ładuję na hak,parkuję tam,gdzie się da bez problemów i dojeżdżam sobie ,najpierw główną,a potem jakąś drogą gospodarczą,zamkniętą dla aut,ale dla rowerów nie, w jakieś miejsce przy trasie...Czy to kompletna fantasmagoria,czy jest szansa na realizację? Edytowane 22 Grudzień 2023 przez lski@interia.pl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 A ten rower daje rade po sniegu? W zasadzie do mety bys dojechal chyba. Asfaltem do biela put a potem bokiem trasy do mety bo jest zasadzie plasko. Tylko potem gdzie go zostawisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 Nie wiem jak jest w tym roku, ale w 2016, jak mieszkałem w dolinie, to dostałem specjalną plakietkę, która umożliwiała wjazd do któregoś parkingu. Jak jej nie miałeś, to się parkowało przy wjeździe do Demanowskiej i potem skibusy. Generalnie, to nie przypominam sobie problemów transportowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 wątek z poprzedniej edycji: https://www.skionline.pl/forum/topic/20547-puchar-świata-5-6-marzec-jasna-chopok/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 2 godziny temu, christof napisał: A ten rower daje rade po sniegu? W zasadzie do mety bys dojechal chyba. Asfaltem do biela put a potem bokiem trasy do mety bo jest zasadzie plasko. Tylko potem gdzie go zostawisz? Po ubitym na drodze oczywiście tak,po kopnym na trasach nie.Z zostawieniem nie ma klopotu,opieram o coś,wyciągam kluczyk i nikt nie ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2023 Trochę w ramach adwokata diabła. Zaliczyłem WC i PE jako widz - te drugie, z dzieckami które po trzeciej zawodniczce uznały, że lepiej pojeździć bo oglądanie kilku bramek to się na Litwie napatrzyły na więcej z krzesła i jadąc obok. Wspólczesne alpejskie dużo ciekawiej (moim zadaniem) ogląda się na dobrej relacji niż na żywo. Wiadomo, nic nie odda atmosfery trybun ale czy coś wtedy widać ? Nie kwestionuję. Dla mnie ostatnio najciekawszy jest protokół rozgrzewki .. może dlatego niechęć do biletów :). M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi