waldek71 Napisano 18 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2023 3 minuty temu, Victor napisał: A On nie ma dwóch brzdąców ? No,już dziś większych pewnie brzdąców,bo kiedyś,coś mi się wydaje że oglądałem familie z Ustaria Posta jak dzieciaki zaczynali przygodę z nartami … w lecie wypożyczalnia rowerów na miejscu … noclegownia plus restauracja. Jeżeli to Ci sami to faktycznie sympatyczna rodzinka choć ceny na miejscu jak kiedyś sprawdzałem do najtańszych nie należały … To raczej oni🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 18 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2023 Godzinę temu, waldek71 napisał: To raczej oni🙂 pierwszy który mi się wyświetlił na YT. Jeżeli to oni to muszę stwierdzić,że progres chłopcy zrobili WOW pamiętam że jeździli tzw pizzą ( pługiem ) ale bardzo pewni siebie po trasach bez strachu,lęku mega bezpiecznie ale też i po lasach,ścieżkach itd milo się to oglądało .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 18 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2023 Pokazują dużo fajnych miejsc, zarówno narciarsko, rowerowo (szosa+gravel, rzadziej mtb) i trekingowo. Bywały też odcinki skiturowe. Dzieci na nartach, czy rowerach to "aktorzy", a mam wrażenie, że ideą jego kanału jest pokazanie piękna okolicy, w której mieszkają i prezentacja możliwych aktywności, które można tam uskuteczniać. Zobacz odcinek, w którym skiturowo robi SellaRondę w pandemii. Fajnie zmontowany i te wstawki z drona, przepyszne. Pomyśleć, że byłem tam na skiturach kilka dni później. Oczywiście jest to gruby skrót, bo byłem wtedy na turach pierwszy raz w życiu. Szliśmy po trasie i doszliśmy raptem z Arabby na Passo Pordoi, ale zawsze coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi