przemo_narciarz Napisano 2 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2023 Cześć, już praktycznie zdecydowałem o zakupie sezonówki topskipass.at Czy ma ktoś doświadczenie z tym karnetem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 2 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2023 To ja zapytam w trochę podobnym temacie. Jakie są jeszcze sezonówki na inne rejony w Austrii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 2 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2023 Te co znam w Austrii: Snow Card Tirol , Top Snow Card, Super Ski Card, Ski ALPIN CARD, Ski Hit Osttirol Karnten, Ski Amade All-In Card White, Dachstein West, Ski Lungo, Ski Lungau, Sunny Card, Steiermark Joker, Schneebaren Card, Ostalpen Card Są jeszcze jakieś inne regionowe oraz nieraz bywają na wybrany ośrodek. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 3 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2023 Ski Amade wygląda super:) może w przyszłym roku. Narazie tour the Karyntia. Orientuje się, ktoś jak wygląda sytuacja wyciągowa w Turacher hoche w połowie grudnia? Wybieram się tam od 15.12 i mam nadzieję że już wszystko odpalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 3 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2023 18 minut temu, przemo_narciarz napisał: Ski Amade wygląda super:) może w przyszłym roku. Narazie tour the Karyntia. Orientuje się, ktoś jak wygląda sytuacja wyciągowa w Turacher hoche w połowie grudnia? Wybieram się tam od 15.12 i mam nadzieję że już wszystko odpalą. Ja myślę nad Osttirol ale w styczniu, karnet niby jakoś szczególnie nie zachęca 312e za 6 dni, lub może Ski Amade ale tam jeszcze drożej 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 3 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2023 Są jeszcze 3-Länder Freizeit-Arena ( Lofer, Waidring + Winklmoosalm, St. Johan, Buchensteinwand), Snow&Fun Card - podobny do Sunny Card ale z Maso Corto i np. Heiligenblut, Mu&Murz Card ( np. Kreischberg, Turracher, Lachtal, Stuchleck), Ybbstaler Alpen ( Hochkar i Lackenhof), TOP 4 Saisonkarte ( Pitztal/Rifflesee, Kaunertal/Fendels), Montafon Brandnertal Winter-WildPass ( większość ośrodków Vorarlbergu). Wybieram się w styczniu w rejon Lofer i Waidring, na marzec w jakiś inny region, w kwietniu do Soelden. Sezonowego skipasu nie kupiłem ale chodzi za mną taka myśl już kolejny rok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 3 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2023 (edytowane) 38 minut temu, p.e.t.e napisał: Sezonowego skipasu nie kupiłem ale chodzi za mną taka myśl już kolejny rok. Też coś nad tym myślę ale na kolejny sezon (24/25), ale daleka droga do tego, zobaczę jak będzie. Jeśli sezonowy to chyba Austria tym razem bo bliżej, tylko trzeba wybrać fajny region i połączyć to z sensownymi noclegami na zaplanowane wyjazdy. Edytowane 3 Listopad 2023 przez pawelb91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2023 27 minut temu, pawelb91 napisał: na kolejny sezon (24/25), może EPIC https://www.epicpass.com/ 😀 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekly Napisano 3 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2023 Jakoś strasznie tanio biorąc pod uwagę to że 1 dzień w Vail to 200$+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2023 2 godziny temu, wojtekly napisał: Jakoś strasznie tanio biorąc pod uwagę to że 1 dzień w Vail to 200$+ Aż tyle to chyba nie.....podejrzewam że to zależy w znaczniej mierze jak karnet kupisz (refundable or not), gdzie go kupisz i na jaki termin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekly Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 Jak sprawdzam 6 dni na styczeń to ceny są jakieś absurdalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano Wtorek o 20:30 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 20:30 Czy jakaś ekipa na wyjazdy w ramach topskipass.at w tym sezonie by się zebrała, żeby było z kim kilka razy w sezonie pojechać i wykorzystać skipass jak najlepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 12 godzin temu Nie no nie wierzę ... Naprawdę nikt nie kupił ? O Ci co kupili mają komplet ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 12 godzin temu @marcinn ma ale się tu nie chwali 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi