marekbtl Napisano 14 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2023 Cze Sprzęt po synu do pociśnięcia, tanio okazja polecam. Komplet Tenson Race tak do 160cm max - o posturze mojego - czyli mały, chudy, ale byk + puchówka (widać na zdjęciu - wystaje kaptur - czerwona), membrany 20/20k - całość (bez puchówki oczywiście), ładny + 5 pkt. do levelu. Kolana nieco wytarte, ale żadnych rozcięć, nie potargany, działa 🙂. Pincet za całość. Ma 2 sezony. Buty - tez na zdjęciu, Head Raptor RS 80 - 23,5 - dwie i pół stówki. Oczywiście kupione jako nowe, 2 sezony, naturalnie obdrapane, ale wkładki całe, boki pociachane od krawędzi, canting, pełna elektronika, lekko czerwone (nieco szybsze niż całkiem białe) od kombinezonu na górze, klamry wszystkie ok. Też działają 🙂 + 3 pkt. do levelu. Narty Head GS RD 159cm - 2 sezony - odrapane nieco, krawędź gruba, rzadko ostrzone (a to po tatusiu 😉), bez dziur, ubytków w ślizgach, zasmarowane. Do ostrzenia. Pincet. + 12pkt do levelu. Narty Head SL RD 144cm - reszta jak wyżej. Pincet. + 10pkt do levelu. Więc jak widzicie za 1750 pln można mieć narciarza kompletnego w domu z levelem 40. Żadny Instruktor tego nie zrobi za te piniądze i to w tak krótkim czasie. Umiejętności podobnoż przechodzą na nowego właściciela, tak coś słyszałem polecam Komplet tak wygląda, zdjęcia nart za drobną opłatą mogę zrobić 😉 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2023 Cze Sprzedane. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czesio Napisano 19 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2023 W dniu 14.09.2023 o 17:00, marekbtl napisał: Cze Sprzęt po synu do pociśnięcia, tanio okazja polecam. Komplet Tenson Race tak do 160cm max - o posturze mojego - czyli mały, chudy, ale byk + puchówka (widać na zdjęciu - wystaje kaptur - czerwona), membrany 20/20k - całość (bez puchówki oczywiście), ładny + 5 pkt. do levelu. Kolana nieco wytarte, ale żadnych rozcięć, nie potargany, działa 🙂. Pincet za całość. Ma 2 sezony. Buty - tez na zdjęciu, Head Raptor RS 80 - 23,5 - dwie i pół stówki. Oczywiście kupione jako nowe, 2 sezony, naturalnie obdrapane, ale wkładki całe, boki pociachane od krawędzi, canting, pełna elektronika, lekko czerwone (nieco szybsze niż całkiem białe) od kombinezonu na górze, klamry wszystkie ok. Też działają 🙂 + 3 pkt. do levelu. Narty Head GS RD 159cm - 2 sezony - odrapane nieco, krawędź gruba, rzadko ostrzone (a to po tatusiu 😉), bez dziur, ubytków w ślizgach, zasmarowane. Do ostrzenia. Pincet. + 12pkt do levelu. Narty Head SL RD 144cm - reszta jak wyżej. Pincet. + 10pkt do levelu. Więc jak widzicie za 1750 pln można mieć narciarza kompletnego w domu z levelem 40. Żadny Instruktor tego nie zrobi za te piniądze i to w tak krótkim czasie. Umiejętności podobnoż przechodzą na nowego właściciela, tak coś słyszałem polecam Komplet tak wygląda, zdjęcia nart za drobną opłatą mogę zrobić 😉 Proszę jak można trafić, na wypasie sprzęcik, Tenson dobry naprawdę, szyli kiedyś w Krakowie teraz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2023 1 godzinę temu, czesio napisał: Proszę jak można trafić, na wypasie sprzęcik, Tenson dobry naprawdę, szyli kiedyś w Krakowie teraz nie wiem. Cze W Krakowie był dystrybutor, ale teraz nie do kupienia, COVID ich pokonał, a raczej brak dostaw z Azji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi