artix Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 14 minut temu, Victor napisał: pyszny rosołek tam jadlem,palce lizać gastro domowe a nie stołówka turystyczna. Ten lokal polecam ! Takie knajpki lubie najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 1 godzinę temu, Victor napisał: pyszny rosołek tam jadlem,palce lizać gastro domowe a nie stołówka turystyczna. Ten lokal polecam ! Taaaa...rosołek... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 17 godzin temu, Wujot napisał: Bardzo lubię Twoje relacje ale tutaj muszę głośno zaprotestować. Otóż na grand Motte lekko na lewo (orograficznie) od wyciągu masz kapitalne freeridowe linie. Jazda między grzędą skalną a szczelinami brzeżnymi lodowca naprawdę daje kopa. To jedna z najlepszych linii w Espace Killy (to chyba byłby mój ośrodek numer 2 do końca życia). Zresztą sam lodowiec w tej części trasowej jest wyjątkowo stromy jak na te udostępniane narciarzom. Ten drugi to jest kompletna, płaska, nuda. Dotelepałem się tam raz i drugi już nie zajrzałem. A byłem w Espace Killy parę razy. A Col Pers, Vallon de la Sache i Sachette , Col des Ves i La Dome de Pramecou nic Tobie nie mówią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 5 godzin temu, zaj napisał: Tak żeby temat nie umarł jeszcze kilka uwag: - mieszkanie przy stoku ale standard to szuflandia, budynek wymaga od dawna remontu, narciarnia to skansen - samochód na parkingu cały tydzień ale pakowanie przy przyjeździe i wyjeździe to cały proces i latanie wte i wewte, sam parking niby niedaleko ale trzeba podejść - dopłaty za wszystko - ręczniki, pościel - brak WiFi Jakie sobie zarezerwowałes takie miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaj Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń (edytowane) 5 minut temu, Jeeb napisał: Jakie sobie zarezerwowałes takie miałeś Za lepszy standard wchodziły odpowiednie ceny, których nie chciałem płacić. za podobne pieniądze w Austrii standard jest dużo lepszy i powierzchnia większa. Za to nie na stoku Edytowane 30 Styczeń przez zaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi