Jeeb Napisano 26 Październik Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 7 godzin temu, MarioJ napisał: Niefajny komentarz, taki bez wyczucia. jak tu mieć wyczucie przy 40 stopniach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 26 Październik Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 4 godziny temu, marcinn napisał: Zakup do końca października osobiście w kasie Dla wszystkich czy tylko z Tyrolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Październik Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 33 minuty temu, przemo_narciarz napisał: Dla wszystkich czy tylko z Tyrolu? 33 minuty temu, przemo_narciarz napisał: Dla wszystkich czy tylko z Tyrolu? Dla wszystkich ale musisz nabyć osobiście do końca pazdziernika Dla mnie petarda jak za rok utrzymają taka promkę to biorę w ciemno razem z Obergurl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Październik Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 7 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: @Jeeb już tak ma, jest ok sporo gość zjeździł tras po świecie. A na stoku jest bardzo dobrze jak widać pierwsze narty po przeszczepie serca i od razu przygody, zjazd przez szczeliny i skały, zdjęcie buta i brak możliwości założenia na tych stromiznach. Ale w końcu się doczekałem szaleństwa na stoku w nowym od 9 m-cu życiu. Darek super, że możesz i że Ci się chce. Mam nadzieję, że zostawiłeś trochę energii na jutro. Dzisiaj mocno wiało i chmury ograniczały widoczność, słońce było tylko na Sommerbergu, choć deszcz też coś chwilę pokropił. Jutro ma być lepiej, słaby wiatr i dużo słońca. Udanego szusowania, radości z jazdy i zdrowia jak najwięcej. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Październik Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 19 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: @Jeeb już tak ma, jest ok sporo gość zjeździł tras po świecie. A na stoku jest bardzo dobrze jak widać pierwsze narty po przeszczepie serca i od razu przygody, zjazd przez szczeliny i skały, zdjęcie buta i brak możliwości założenia na tych stromiznach. Ale w końcu się doczekałem szaleństwa na stoku w nowym od 9 m-cu życiu. A co to za narty? Voelkl widzę, że najszybsze czerwone też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Październik Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 14 godzin temu, Jeeb napisał: jak tu mieć wyczucie przy 40 stopniach Wreszcie zamieszkałeś w górach i zbudowałeś sobie nawet mały przytulny domek w górach. A że za ciepło... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi