yoss Napisano 7 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2023 Przytrafiła się taka sytuacja, że wszedłem w krótkoterminowe posiadanie fajnego setu. Komórki Head'a z przyszłorocznej kolekcji. Dostałem je zafoliowane, jeszcze pachną fabryką 😍. Jutro będzie testowanko, podzielę się wrażeniami. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2023 7 minut temu, yoss napisał: Jutro będzie testowanko Odkupię po testach 😁😁😁 Nie no żart, ale trzeba będzie na kolejny sezon coś nowego upolować z GS. Testy w Myślenicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 7 Marzec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2023 Myślenice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2023 8 minut temu, yoss napisał: Myślenice. Czyli ogień 💪 Ja jutro z rana też 2 godzinki komórkowo GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 7 Marzec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2023 To łap mnie 8-11 pewnie. Łeb w żółtym kasku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2023 Godzinę temu, yoss napisał: To łap mnie 8-11 pewnie. Łeb w żółtym kasku . Godzinę temu, marcinn napisał: Czyli ogień 💪 Ja jutro z rana też 2 godzinki komórkowo GS Łukasz, @marcinn będzie raczej jeździł na Czantorii ale co ja tam wiem 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 7 Marzec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2023 No to musi być bardzo dobra widoczność 🤣🤣🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2023 Dzień dobry Trening szybkościowy czas zacząć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 8 Marzec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2023 Na dzień dobry sl 😎 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 8 Marzec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2023 Runda druga 🤪 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2023 (edytowane) U mnie niestety czas nie pozwala na dłużej. Ale warunek super .szybko ,twardo,bezpiecznie. Ps .U widzę że z rozpędu pomyliłem wątki 😀 e ☀️ Edytowane 8 Marzec 2023 przez marcinn 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 8 Marzec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2023 Pojeżdżone 😎 SL-w porównaniu do moich Dynków mają lekkie ADHD. 😁 Bardziej ciągną do krótkiego skrętu, co skutkuje odrobinę większą nerwowością w dłuższym. Trzeba bardziej pilnować pozycji nad nartą, zbytni nacisk na przód powoduje, że stają nieomal dęba w poprzek stoku, lekkie odchylenie i chcą cię wywieźć do lasu. 🤪 Dociśnięte, na twardym odbijają fest, na miększym odbywa się to dużo łagodniej. Bardzo fajna narta. GS- trochę miałem tremę, bo to był mój pierwszy raz 😊 na gigantowej komórce. Narta mega mnie zaskoczyła. Okres adaptacji to dosłownie kilka skrętów. Mam wrażenie, że inicjacja skrętu łatwiejsza niż na SL, bez problemu zacieśnia, w śmigu fantastyczna. W porównaniu do moich Masterów, gorzej na twardych nierównościach i w zrytym też trochę słabiej. Narta do jazdy na twardym, przygotowanym - absolutnie dla każdego w miarę ogarniętego narciarza. Fajnie było 😍 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 8 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2023 (edytowane) 6 godzin temu, yoss napisał: . GS- trochę miałem tremę, bo to był mój pierwszy raz 😊 na gigantowej komórce. Narta mega mnie zaskoczyła. Okres adaptacji to dosłownie kilka skrętów. Mam wrażenie, że inicjacja skrętu łatwiejsza niż na SL, bez problemu zacieśnia, w śmigu fantastyczna. W porównaniu do moich Masterów, gorzej na twardych nierównościach i w zrytym też trochę słabiej. Narta do jazdy na twardym, przygotowanym - absolutnie dla każdego w miarę ogarniętego narciarza. Fajnie było 😍 Twoje wrażenia na temat tych nart są bardzo zbieżne z moimi. Skręcają same, może nawet za bardzo jak na narty do jednak szybkiej jazdy. Co mnie do nich zniechęciło, bo rozważałem ich zakup, to właśnie zachowanie w gorszych warunkach i w miękkim śniegu. Edytowane 8 Marzec 2023 przez wolcjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 8 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2023 8 minut temu, wolcjusz napisał: Twoje wrażenia na temat tych nart są bardzo zbieżne z moimi. Skręcają same, może nawet za bardzo jak na narty do jednak szybkiej jazdy. Co mnie do nich zniechęciło, bo rozważałem ich zakup, to właśnie zachowanie w gorszych warunkach i w miękkim śniegu. Można celować w starsze roczniki, one nie takie nerwowe, trzeba bardziej przyłożyć się do skrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi