kedaR Napisano 6 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2004 Witam. Zamierzam zmienic w tym roku narty i nie wiem co wybrac. Doszedlem juz(przeczytawszy wasze komentarze na forum) ze dla mnie bardziej odpowiednie beda RX 8 od rc 4 race sc . I teraz mam pytanie, czy jest jakas alternatywa z innych firm dla rx 8. I jeszcze jaka dlugaosc radzicie dla rx 8 (mam 200cm wzrostu i 100 kb wagi), wydaje mi sie ze musi byc 180 Pozdr. PS: Mam wiazania Salomon S710 Pa oraz buty Salomon Performa 7.0. To chyba musi zostac, bo nie znam innych butow w rozmairze 33,5 oraz chyba tylko do tych wiazan wchodza te buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 6 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2004 Fischer RX 8 a moze... o cholera, ale gabaryty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2004 Fischer RX 8 a moze... Japoński do tablicy! Czy kajaki wchodzą do fiszeróf? A tak bez jaj to mozesz mieć kłopoty z przykręceniem wiazań Salomona do płyty Fiszera. Ale na to, to Ci gość z Japonii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kedaR Napisano 6 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2004 Fischer RX 8 a moze... No to Japonski, wejda mi te kajaki do fischerow czy nie A jak cos, to czy spasi do rx 8 wiazania fx 12. ( tylko ile one kosztuja, bo jakos cennikow aktualnych to nie moge znalesc ) I czy moje buty wejda w fx 12 :] Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kedaR Napisano 6 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2004 Fischer RX 8 a moze... Lub do jakich nart bed pasowaly te wiazania salomona. Zakladam ze do salomonow, wiec czy jest dopowiednik rx 8 w salomonach ? {S: czemu tu nie ma funkcji edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 7 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2004 Fischer RX 8 a moze... pytanie za 100 pkt brzmi jakiej długości jest skrupa - pow. 365 zapomnij o rx8. Ważniejszą sprawą jest to że nie założysz żadnego salomona do nart rx. Kup sobie rc4 race sc - najlepiej 170 w wersji bez szyny railflex - tam zamontujesz wszystko co ci się żywnie podoba. A w ogóle z taką stópką to po jaką cholerę ci narty?? a na butach to nie łaska?? ) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kedaR Napisano 7 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2004 Fischer RX 8 a moze... No to zes mi powiedzial " zapomnij o rx8" ... Skorupa ma 380 mm No czyli bede musial kupic rc4 race sc :]Dzieki za info. Na butach kiepsko sie smiga, bo wolno... a z bosymi stopami to zimno troszke Pozdrowienia dla Japonii ( no i reszty swiata tez ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klito Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2004 Fischer RX 8 a moze... Witam! Myślę, że powinieneś kupić sobie narty o rozmiarach coś koło 170cm, albo 175cm. Nie więcej!!! Jak chcesz się pobawić, zaznać przyjemności z carvingu to nie kupuj dłuższych. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi