dzeku Napisano 17 Kwiecień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Sprzedam Fisher WorldCup RC 02/03 (175cm) + Salomon S914 AxePlus, stan IDEALNY, cena 1600, super gigantka o promieniu skretu tylo 16m !!! kontakt mailowy: ski.instr@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeku Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Fisher WorldCup RC !!! no moze 1400 (za tyle wystawiłem na giełdzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 10 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Fisher WorldCup RC !!! Wiesz to trochę zabawnie wyszło jak napisałeś Super Gigantka z promieniem skrętu tylko 16m...hihi...Narty SG mają na ogół większy promień, ale cena jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Fisher WorldCup RC !!! Co ty tomcio wiesz.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Fisher WorldCup RC !!! Zima czy Tomcio, to Ten Tomcio? Czy się mylę, bo Japoński rymuje mi się z ....ski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Fisher WorldCup RC !!! He, He, już wiem, że to łon. To nam się towarzystwo doborowe zbiera. A Japan we wtorek jestem po południu u Was!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 19 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Fisher WorldCup RC !!! a mi wlasnie Ptaszysko przywiozlo nowe nartki- sztuk 4:P Ś L I C Z N E E E !!!!!!! i zajebisciie zolty kask,itd dzieki Japan(podziekuj prezesowi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 19 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Fisher WorldCup RC !!! FISCHER DEMO sie ZBROI!!!!! drżyjcie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeku Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Fisher WorldCup RC !!! eeeej noooo chlooooopaki sie nie znacie, ja amator klepkach z R21m tylko zjazd moglbym jezdzic, a zreszta jak mnie boss do teamu wezmie to ich nie sprzedam tak czy inaczej, pogadaj z nim Wojtku bo zostaje na PK na nastepny rok ;-) no i mam nadzieje ze wkrotce nas odwiedzisz na Szuwarkach :-) Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 19 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Fisher WorldCup RC !!! z miłą chęcią a jak tam potomstwo?? stawiasz na nartki w tym roku?? pozdrow zonke i pocieche:) A co do R21 to ja uwazam, ze czasem sie przewietrzyc nie zaszkodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Fisher WorldCup RC !!! Eeee. to suppperrr juz widzę Twoje zdjęcia w żółtym kasku z pięknym logo skionline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeku Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Fisher WorldCup RC !!! Potomstwo juz zapyla za jedna raczke trzymane wiec wkrotce moze :-) cos mu kupie, a tak poza tym to chcemy sylwka w Wierchomli spedzic i malego wezmiemy ze soba to moze sie z nim poslizgam na czyms :-) Pozdraiwam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi