demo Napisano 15 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2003 Otrzymałem od Ciebie scieżkę dojścia do Pucharu Polski młodzik i junior mł. oraz pol pkt. Dziękuję bardzo i cieszę się że w końcu ktoś zauważył że w Polsce ktoś jeszcze ściga się na nartach i zostaje to odnotowane. Gratulacje! Ale... Nijak nie mogę dotrzeć na tą stronę nawigując ze strony głównej. Myślę że wiele osób by tam zaglądnęło jakby wiedziło. Dla zainteresowanych podaję:http://www.skionline.pl/sport/index.php?ids=&co=kl_plpkt Pozdrawiam Demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 16 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2003 Do JC Jak szukać? Na stronie glownej masz klasyfikacje nacisnij wiecej. Z tamtad to juz droga prostrza. Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2003 Do JC Jak szukać? Tak, kolega ma rację. Trzeba wybrać klasyfikacj (z prawej strony na str. głównej lub sporcie), a następnie POLPKT ranking. Tam są wszystkie zestawienia. Pracuję teraz nad stroną (w sporcie) specjalną `sport w Polsce` gdzie bez większych problemów będzie można wszystko wyszukać. Ale troszkę mi nad tym zejdzie. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi