Martino Napisano 6 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2023 Rozdarłem na tyłku spodnie narciarskie Salomon Iceglory 😟 Rozdarcie ma ok. 10 cm. Rozdarty materiał, membrana... Gdzie można profesjonalnie naprawić odzież narciarską - najlepiej we Wrocławiu lub okolicach, ale niekoniecznie? Ktoś naprawiał? Jak efekty? Szkoda mi tych spodni, bo mam je dopiero jeden sezon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2023 (edytowane) 28 minut temu, Martino napisał: Rozdarłem na tyłku spodnie narciarskie Salomon Iceglory 😟 Rozdarcie ma ok. 10 cm. Rozdarty materiał, membrana... Gdzie można profesjonalnie naprawić odzież narciarską - najlepiej we Wrocławiu lub okolicach, ale niekoniecznie? Ktoś naprawiał? Jak efekty? Szkoda mi tych spodni, bo mam je dopiero jeden sezon... https://seamfactory.pl/ - tutaj naprawiają GTX, nie wiem czy inne membrany też ...zadzwoń i zapytaj.. edit. ..myśle że powinni zrobić - choćby przez naszycie łaty/wzmocnienia na cały tyłek.. Edytowane 6 Marzec 2023 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi