whiro Napisano 2 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2004 Czy ktoś może mi udzielic informacji na temat butów DYNAFIT wiem tylko że egzemplaż ktury mnie interesuje jest cztero klamrowy gdzie można znależć informacje na temat firmy DYNAFIT co wogule jest warta ta firma z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 2 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2004 DYNAFIT Z tego co wiem, to Dynafit przerzucił się na buty do skialpinizmu - co z resztą bardzo mnie martwi. Sam jeżdżę w butach Dynafit 993 3V Racing i jestem z nich bardzo zadowolony: była to jedyna firma, której buty idealnie pasowały do mojej stopy (b. szczupłej i z niskim podbiciem). Buty kupiłem jakieś 5 lat temu za jedyne 200zł - to była resztka kolekcji. Od tamtej pory nie widziałem nigdzie w sklepach zjazdowego modelu Dynafita Pozdrawiam Niwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 3 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2004 DYNAFIT posiadałem kiedyś taki bucik ,także 4 klamry model 3d czy coś w tym stylu dokładnie nie pamietam (czarny z pomarańczowymi klamrami) ogólnie był oki jak na początek ,bardzo wygodny ale coś za coś -był tylko wygodny nie trzymał nogi jak nalezy a ponadto w pierwszy dzień pobytu na lodowcu połamały się wszystkie klamry więc...teraz mam Tecnic-ę )) Być może trafisz na model który spełni Twoje oczekiwania... Pozdrawiam-Muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2004 DYNAFIT a ja miałem dyafity na 3 zjazdy bo mi klamry popenkały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack_2 Napisano 4 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2004 DYNAFIT Warta nie jest nic bo o ile pamietam już jej nie ma. Nie pamietam tylko który z "wielkich" dość dawno temu ją wchłonął. Fakt jest jeden: te buty które chcesz kupić muszą być niezle zaawansowane wiekowo. Ja bym odpuścił... Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi