maciektg Napisano 1 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2004 waże 48 kg i jeżdże średnio jakie może być dla mnie wiązanie może być do 5 DIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moby Napisano 2 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2004 jakie DIN właśnie! gdzie można znaleźć jakieś tabele określające siłę wypięcia? kupiłem narty dla dziecka i nie będę szedł z nimi w tym celu do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2004 jakie DIN jak na 48 kilo a wiadomo ze przytyjesz kup wiazania o wiekszej skali a dla dzieci zalezy ile dziecko wazy ja osobiscie mam na maxa tak zeby mi sie niewypiely ale dziecko musi miec tak by sie niepolamalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack_2 Napisano 4 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2004 jakie DIN No raczej nie bo z reguły DIN 1,5 - 5 to są wiązania dla dzieci. Raczej 2-7 (częsty zakres u wielu producentów. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 5 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2004 jakie DIN Absolutnie NIE, odpadają również moim zdaniem wiązania juniorskie (3-7) polecam 3-10 właśnie ze względu na umiejętności wzrastające zazwyczaj, na bezpieczeństwo swoije i innych (nie warto oszcządzać) wiązanie tak jak i inne przyrządy pracują najlepiej w środkowym zakresie pracy a nie najwyższym, zresztą wiązania bywają inteligentne np. New Blometric/New Biotech System firmy MARKER i redukują początkową wartość nastawy do 50 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 5 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2004 jakie DIN Np. http://www.narty.pl/tresc.php3?id_tresc=319&kom=id_tresc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi