łafar Napisano 11 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2003 Rękawice, jakie wybrać do jazdy fun? prosze o pomoc w dokonaniu wyboru rękawic jaka firma jaki model????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin-jasiu Napisano 11 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2003 Rękawice jakie wybrać do jazdy fun Chyba powinny byc cieple i nieprzemakalne. No moze na jakims sznurku bo jak sie ciagnie rekoma po sniegu to jeszcze mozna zgubic gdzies podrodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reme Napisano 12 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2003 Rękawice jakie wybrać do jazdy fun tez mam ten problem.... predzej czy pozniej i tak zaczna sie rozwalać na palcach... ale czy warto inwestowac w usztywnienie nadgarstka tak jak to maja snowboarderzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 12 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2003 Rękawice jakie wybrać do jazdy fun odpowiedz jest zadziwiajaco prosta - do funu uzywac rekawic funowych takie magiczne wzmocnienia maja zeby sie nie przecieraly a najbardziej hardcorowe wersje maja dolaczona taka niby lopate z plastkiu zeby tym po sniegu jechac. niestety chyba duzo pomoc nie moge bo namiarow na firmy i modele nie mam... pzdr wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2003 Rękawice jakie wybrać do jazdy fun Sprawa jest prosta. Jeżeli nie dostaniesz rękawic specjalnych do funcarvingu np. firmy Level, ze specjalnymi usztywniaczami itp, ale drogich, polecam rękawice dla snowboardzistów. Z regóły znakomicie się do funu nadają. Jeżeli mogę Ci coś polecić, dobre i nie drogie to poszukaj w sklepach rękawic Viking. Nie drogie! - z membraną, usztywnienie nadgarstka, wzmocnienia palców i części wew. dłoni. Używałem, sprawdziłem mogę polecić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 Rękawice jakie wybrać do jazdy fun Zawracanie głowy z tymi rękawicami ... fun to nie snowboard ! Wg mnie każde są dobre. Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 Rękawice jakie wybrać do jazdy fun myśle ze rękawioce ze serii Pro firmy Viking , The North Face lub coś z Invicta ...najlepiej z Gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi