Coffy Napisano 29 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 te dynastarki mialy ogień...jeździłęm na nich sporo i starsznie lubiłem...jednak nigdy sie nie zdecydowałem na zakup.....ale moje pytanie dotyczy sprawy która mnie zdziwła i trochę poirytowała......dlaczego w kolekcji 03/04 nie ma już omeglassów64?? i pytanie nr dwa..który z obezcnych modeli ma omeglassa zastąpić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 29 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 Pytanko o OMEGLASSY A kto Ci powiedział ,że nie ma ,są ,zajżyj tutaj http://skipro.pl/skipro/kolekcje/?aid=156 pozdrowienia Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 29 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 Pytanko o OMEGLASSY Albo tutaj :http://www.club-dynastar.com/supportgb.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 Pytanko o OMEGLASSY a może tak lepiej tutaj http://www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=e9f4ed1cdd7301437fbf12eea1c1f5fb&co=kolekcje_narty&sezon=03/04&producent=Dynastar&model=Omeglass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 Pytanko o OMEGLASSY Omeglassy to super narty i nic ich w kolekcji Dynastara nie zastąpiło (po prostu JC zapomniał je dodać pewnie przez pomyłkę) Omecarvy są bardziej rekreacyjne. TOPowe slalomówki to właśnie Omeglass. Długości 152, 157, 165 (nowe po debilnym przepisie FIS!). Jeśli startujesz na tyczkach amatorsko to polecam 157, super narta. Pełna rewelacja!! Sam TOP to Dynastar Omeglass, Elan SLX i Fisher WC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 30 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 Pytanko o OMEGLASSY Dzieki za cynki....ja ich wczoraj własnie szukalem w skionline i nie znalazłem...wiec pomyślałem ze już tej narty nie ma .....dzieki za pocieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 Pytanko o OMEGLASSY wogóle co za debil wymyslił ten przepis z nartą 165???? za chwilke wymyslą ze jak jeździsz w MTB to musisz miec rame min. 19" a kijki do brody........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 Pytanko o OMEGLASSY OMEGLASS wiecznie zywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 Pytanko o OMEGLASSY Ja uwazam, ze musza byc ograniczenia dotyczace sprzetu, nie twierdze ze akurat 165cm to jest dobre ograniczenie, ale ograniczenia musza byc. Pozdro, Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 31 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2003 Pytanko o OMEGLASSY Dlaczego? Liczy się czas przejazdu!! Na Super shortach nie da się jeździć slalomu na tyczkach bo po walnięciu w tyczkę czy po muldzie (drugi przejazd) uciekają z pod tyłka. Zawodnicy wypowiadali się że min długość to dla nich 155. Czemu nie może być niby 155? Czytałem te bzdury o urazowości krótkich nart. Wyczynowy sport jest urazowy i tyle. Kolkejny przepis ograniczony promieć skrętu do 21m w gigancie. Wcześniej wszystcy zawodnicy wybierali instynktownie około 19m. Jest łatwiej jest skręcić przy większej prędkości, a więc moim zdaniem bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 4 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2003 Pytanko o OMEGLASSY ale tego nie było jak sie pytalem........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi