xnoowee Napisano 14 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2003 Dziendoberek !!! GORĄCO POLECAM :-))))))))))) Długość 170 cm. Wiązania Xentrix 412. Doskonała narta funowa, świetnie trzyma na krawędzach bo jest twarda (twardość "10"). Dbam o nią cały czas, regenaracja ślizgu, zrobiona struktura, krawędzi jest sporo, bo jedynie je przyostrzałem i ściągałem drut. Po każdym sezonie były zalewane parafiną, więc ślizg nie jest utleniony. Sprężyny wiązań również odkręcałem i smarowałem więc dziłałąją bez zarzutu. Ogółem dam o nią profesjonalnie. Jeśli chodzi o moje osobiste odczucia, to jest to narta instruktorska - bardzo uniwersalna. Latam na niej fun carving + body bezproblemowo !!! Idealnie trzyma w dłuższym skręcie. Nie boi się również dynamiki. W metrowym puchu również git (z resztą przecież to szeroka łopata jak cholera). Mailem prześlę parę fotek jeśli potrzeba. Aha, cena - 1000 zł z wiązaniami naturalnie. Kto zainteresowany kupnem podaje e-maila: xnoowee@wp.pl .:: SKI TO DIE ::. Pozdrovka wszystkim skiersom :-)))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2003 $$$ SPRZEDAM *** ATOMIC 10.11 FREE ZONE *** $$$ Ty Jurek ... giełda oboko..w sprzęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 15 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2003 $$$ SPRZEDAM *** ATOMIC 10.11 FREE ZONE *** $$$ elo Bartek. ski to die ... to fajna sprawka .... ale ".:: xxx::." te kropeczki to powiniennem przy tym "ski to die::. opatentować pozdrufki. .::www.ski2die.pl::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 15 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2003 $$$ SPRZEDAM *** ATOMIC 10.11 FREE ZONE *** $$$ ... a wiesz co cholercia że te kropeczki zawsze mi się myliły hehe. Opatentowanie to świetny pomysł ))))))) ...ufki również .:: SKI 2 DIE ::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 15 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2003 $$$ SPRZEDAM *** ATOMIC 10.11 FREE ZONE *** $$$ sorki JC... następny razem będę uważny. Tym niemniej dzieki za uwage :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi