cool71 Napisano 23 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2002 Jak podaje regionalna prasa 1-go grudnia w Bytomiu Suchej Górze rusza ośrodek narciarski " Dolomity Sucha Dolina". Niezły przypał. Trzy trasy zjazdowe dł.700m. i takie tam rózne ciekawostki. Myślę, że zupełnie niezły motyw. Przed chwilką byłem na ich stronce (www.dsd.pl). Dużo bajerów, widać wielki rozmach i chyba robi to ktoś z głową, niestety nie doszukałem się cennika. Mieszkam w Chorzowie więc niebawem sprawdzę. Nartki w czasie lunchu, czemu nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Bytom i narty??? ... i mają biały igelit! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Bytom i narty??? Szkoda, ze obraz przeklamywany jest zdjeciami nie z tego osrodka. Tu widac nierzetelnosc informacyjna. Te 700m tez trzeba podzielic przez 3. Tez sie pewnie z ciekawosi tam wybiore, ale na prawde po ich stronie nie wiem czego mozna sie spodziewac. Duzo dobrze brzmiacego tekstu, a malo "prawdziwego oblicza" Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Bytom i narty??? Pawle, na rzie tam jest jeszcze jeden wielki plac budowy, wiec nie ma co pokazywac. Co do 700 m to w sumie maja miec trasy w DSD. Ja sie tam musze przejechac i looknąć. bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cool71 Napisano 24 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Bytom i narty??? Przejadę się tam w sobotę i sprawdzę w jakim to "cudo" jest stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Bytom i narty??? Wsiewo charaszewo za dotrwanie do starosci. Jak juz tam jedziesz i twierdzisz, ze tam jeszcze wielki plac budowy to wez ze soba kilof:)) Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 30 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2002 Bytom i narty??? Dzieki za informacje. Osobiscie, jak juz bede tam pile kawe po lanczu, to bede bacznie kapowal na deski. Mojej kolezance, w tak pieknych okolicznosciach przyrody, ktos je podpieprzyl na Wierchomli. Z drugiej strony to sama sobie winna, bo powinna jezdzic, co najmniej, do Austrii. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdul Napisano 4 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2002 Bytom i narty??? eeee może nie będzie tak źle 20 listopada na stronie www.dsd.pl mają być zdięcia z obiektu i zamontowana kamera na stoku to dopiero dowiemy się czegoś więcej Pozdrawiam. abdul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi