muzin Napisano 7 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2003 Gratulacje Jacku !!! Tak trzymać!!! Mam małe pytanko...deseczki ze zdjęcia to Twoje własne czy moze nagroda???? bo moze bym tak na dziennikarstwo...???? )) pozdrawiam-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2003 Gratulacje JC !!! Dziękuję i dziękuję za .... wstąpienie na główną stronę. Nartki moje, ale w nagrodę dostałem kask i to ze szczeną! A gdzie byli Ci wszyscy co się zapowiadali? Może wybierzecie się w sobotę do Białki, tam jest następna edycja zawodów. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 7 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2003 Gratulacje JC !!! Bylem, bylem. Ale co z tego. To nie byly zawody carvingowe:)) Ale rownierz gratuluje Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burass Napisano 10 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2003 Gratulacje JC !!! No i dowalił Strasburgerowi! Teraz wiem czego familiady nie było w niedzielę!!! Hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi