yoss Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 (edytowane) Narta z sezonu 2019/2020. Kupiłem jako nową, chyba w grudniu 2020. Na śniegu była góra 10dni, tylko jazda amatorska, żadnych tyczek. Ślizg i krawędzie bez usterek, żadnych wklejek, dziur etc. Naostrzona, nasmarowana. Cena - 2099,00 zł Dla forumowiczów kurier w cenie (aczkolwiek zachęcam do odbioru osobistego w Krakowie. Do Myślenic też dowiozę;) ) Edytowane 28 Luty 2023 przez yoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 Yoss, nie pitol że nie jeżdżona - gdzieś tłumiki pogubił . pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 28 Luty 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 13 minut temu, marekbtl napisał: Yoss, nie pitol że nie jeżdżona - gdzieś tłumiki pogubił . pozdrawiam Przecież są? To wersja stealth 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 49 minut temu, marekbtl napisał: Yoss, nie pitol że nie jeżdżona - gdzieś tłumiki pogubił . pozdrawiam ..jakie tam tłumiki..to były te takie zabezpieczenia coby nikt ze sklepu nart nie zajumał - przy kasie mu ściągnęli.. wiem...przy swetrze miałem takie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 Ślizgi też nie wyglądają najlepiej. Dla mnie to nie 10, a bliżej 100 dni na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 12 minut temu, jack78 napisał: Ślizgi też nie wyglądają najlepiej. Dla mnie to nie 10, a bliżej 100 dni na stoku Cze Ale musisz patrzeć na to czarne, to szare to elewacja. pozdrawiam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2023 Będę w Krakowie w przyszłym tygodniu. 800 mogę dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 2 Marzec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2023 Sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi