Kaban609 Napisano 17 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2023 Witam, Mam zamiar kupić używane narty. Znalazłem kilka modeli, które mnie zainteresowały ale mam problem z wyborem. Prosiłbym o doradzenie coś na ich temat czy podzielenie się opinią. w teorii wyczytałem że wszystkie są raczej dla średniozaawansowanych i tak też oceniam swój poziom (~6/10), jazda mieszana z przewagą slalomu. Salomon Xdrive 83 T Salomon RS800 Enduro Salomon X PRO SW Head Ambition 75 Rossignol Pursuit P300 Fischer Progressor F19 Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2023 15 minut temu, Kaban609 napisał: Witam, Mam zamiar kupić używane narty. Znalazłem kilka modeli, które mnie zainteresowały ale mam problem z wyborem. Prosiłbym o doradzenie coś na ich temat czy podzielenie się opinią. w teorii wyczytałem że wszystkie są raczej dla średniozaawansowanych i tak też oceniam swój poziom (~6/10), jazda mieszana z przewagą slalomu. Salomon Xdrive 83 T Salomon RS800 Enduro Salomon X PRO SW Head Ambition 75 Rossignol Pursuit P300 Fischer Progressor F19 Z góry dzięki za pomoc. https://www.skionline.pl/forum/topic/11073-dobór-nart-pomoc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi