Roobs Napisano 31 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2023 Kilka lat mnie tu nie było. Przerzuciłem się na rower ale chłopaki mi urosły, i chcą mnie na nartki zabierać 🙂 Rozejrzę się, powspominam i na pewno odkurzę sprzecik:-) Ciekawość mnie zżera 🧐 ...więc lecę do czytania. PS. Jak coś źle zrobiłem to zedytuje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2023 Problem jest taki że tu już praktycznie nie ma do czego wracać 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 1 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2023 2 godziny temu, artix napisał: Problem jest taki że tu już praktycznie nie ma do czego wracać 😉 O innym forum bym tak powiedział, tutaj jeszcze nie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi