rek Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 Cześć, Proszę o polecenie ośrodka w Austrii na wyjazd tygodniowy lub 10 dniowy w marcu od 06.03 lub 13.03 dla rodziny 2+2, samochodem. Raczej z większością tras niebieskich bo dzieci jeszcze się uczą jeździć ale dobrze jakby również były fajne trasy czerwone. Byłby to pierwszy wyjazd za granicę więc myślę o jakimś biurze, które organizuje takie wyjazdy i dobrze jakby z polskim instruktorem, głównie dla dzieci ale też żeby poznać trasy, ośrodek itp. Jaką formę wyjazdu byście polecali, czy lepiej z takim biurem czy lepiej samemu zarezerwować hotel. Proszę o polecenia ośrodka, hotelu, ewentualnie biura organizującego takie wyjazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinky_ok Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 Jakbyś przełożył wyjazd na tydzień później (od 18.03) to w Ski Amade i SkiWelt są darmowe karnety dla dzieci. W tym okresie można trafić dobre ceny w biurach podróży na przykład tudaj - https://www.snowtrex.pl/austria/westendorf/pensjonat_kalkschmid/obiekt.html?offer=35355,20230318,7,4,0,33-33-10-12&v=1&code=2554&subcode=401728 (link ze zniżką przy rezerwacji i bonusem dla mnie - tak dla informacji) 6300zł z karnetami. Z polskim instruktorem w marcu może być już wszędzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rek Napisano 25 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2023 W jakim regionie najlepiej szukać tak by był to ośrodek odpowiedni dla rodziny z dziećmi, które jeszcze się uczą. Tak jak pisałem najlepiej jakby było dużo tras niebieskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2023 30 minut temu, rek napisał: dużo tras niebieskich. Saalbach-Hinterglemm, Wildkogel, Kitzbühl, Steinplatte, Obertauern, Obergurgl, Lofer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz_pitery Napisano 25 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2023 2 godziny temu, Jeeb napisał: Saalbach-Hinterglemm, Wildkogel, Kitzbühl, Steinplatte, Obertauern, Obergurgl, Lofer No z tym Saalbach to bym nie przesadzał - wg mnie zdecydowana większość tras nie nadaje się tam do nauki, zwłaszcza w rozumieniu płasko + mało ludzi. Ewentualnie od strony Leogang, ale pamiętajmy, że w tym terminie będzie tam jeszcze pewnie dość gęsto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi