Redster Napisano 17 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2023 (edytowane) Ratownik udzielał pomocy poszkodowanemu. W tym czasie ukradziono mu narty. "Łudziłem się, że to pomyłka" (gazeta.pl) Skur********* nie ma granic 🤬 Podawajcie dalej, może się uda znaleźć pasera, albo sprzęt w jakimś komisie. Edytowane 17 Styczeń 2023 przez Redster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2023 7 godzin temu, Redster napisał: Ratownik udzielał pomocy poszkodowanemu. W tym czasie ukradziono mu narty. "Łudziłem się, że to pomyłka" (gazeta.pl) Skur********* nie ma granic 🤬 Podawajcie dalej, może się uda znaleźć pasera, albo sprzęt w jakimś komisie. Kiedyś kurkę teraz narty..... co następne skuter śnieżny czy od razu śmigłowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2023 Żyjemy w rosnącym dobrobycie, stąd takie akcje....😑 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 18 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2023 Godzinę temu, grimson napisał: Żyjemy w rosnącym dobrobycie, stąd takie akcje....😑 Złodziejstwo zatem jest usprawiedliwione ? A po drugie zapewniam Cię, że k...ę złodzieja mało interesuje makroekonomia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 18 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2023 Skradziono narty skiturowe Blizzard Zero G 85 LTD 178cm z wiązaniami Marker Alpinist 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2023 Godzinę temu, Krakus81 napisał: Złodziejstwo zatem jest usprawiedliwione ? A po drugie zapewniam Cię, że k...ę złodzieja mało interesuje makroekonomia. Nie jest usprawiedliwione. Mam osobę w rodzinie co pracuje na ochronie w Rossmanie. Ilość kradzieży rośnie. Stad mój post o „dobrobycie”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnrdov Napisano 18 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2023 Jestem pewien że w tym przypadku względy ekonomiczne nie miały znaczenia, raczej to było czyste skur*ysyństwo. Raczej ta osoba nie przyjechała na stok w poszukiwaniu pracy, tylko dla rozrywki. Takim podludziom się powinno na ryju tatuować ZŁODZIEJ żeby każdy zawsze wiedział z kim ma do czynienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2023 Z doświadczenia wiem,że takie sytuacje mogą mieć różne tło.Dwukrotnie w życiu zabrałem czyjeś narty i pojechałem,raz w Kluszkowcach,raz na Kasprowym,za każdym razem przy okazji zawodów...Fischery RC4 były tylko krótsze o 5 cm od moich,ale Dynastary były innym modelem,ledwie podobnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 18 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2023 37 minut temu, lski@interia.pl napisał: Z doświadczenia wiem,że takie sytuacje mogą mieć różne tło.Dwukrotnie w życiu zabrałem czyjeś narty i pojechałem,raz w Kluszkowcach,raz na Kasprowym,za każdym razem przy okazji zawodów...Fischery RC4 były tylko krótsze o 5 cm od moich,ale Dynastary były innym modelem,ledwie podobnym... Dla tego narty mam podpisane markerem na naklejce którą można kupić w papierniczym sklepie .A opis P I L (prawa i lewa) to jest podstawa narciarstwa.Sam wiesz jak szybko ścierają sie krawędzie i podczas jazdy i przy ostrzeniu ręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redster Napisano 18 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2023 1 godzinę temu, darek67 napisał: Dla tego narty mam podpisane markerem na naklejce którą można kupić w papierniczym sklepie .A opis P I L (prawa i lewa) to jest podstawa narciarstwa.Sam wiesz jak szybko ścierają sie krawędzie i podczas jazdy i przy ostrzeniu ręcznym Ja sobie nakleiłam przy wiązaniach specyficzne naklejki, łatwo mi odróżnić od innych nart tej samej marki. Co do kradzieży - będąc na wyjazdach za granicą mam spokojną głowę jak gdziekolwiek zostawiam sprzęt, nawet zdarzyło mi się wieszać plecak na haczykach przy stacji pośredniej i zostawić na kilka godzin. Natomiast w Polsce, to nawet siedząc w knajpie to wole odłożyć narty w zasięgu wzroku. Smutna rzeczywistość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 14 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2023 Kolejna bulwersująca kradzież. Klub Wysokogórski Bielsko-Biała okradziony. Jak poinformował Łukasz Mucha, skradziono sprzęt - raki, czekany, kaski, zestawy lawinowe, plecaki lawinowe, uprzęże itp. - znajdował się w klubowej wypożyczalni i służył górskiej społeczności. Wartość oszacowanych łącznie strat to niemal 40 000 zł. Zdjęcia skradzionego sprzętu https://kwbielsko.org/wypozyczalnia/ https://www.bielsko.info/wiadomosci/34444-kolejna-bulwersujaca-kradziez-himalaisci-pozbawieni-sprzetu-bielsko-biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 14 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2023 W dniu 18.01.2023 o 08:18, Krakus81 napisał: Złodziejstwo zatem jest usprawiedliwione ? A po drugie zapewniam Cię, że k...ę złodzieja mało interesuje makroekonomia. Myślę że to w dużej mierze może też lądować gdzieś za granicą do sprzedaży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi