tOmki Napisano 13 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2023 Posiada ktoś bagażnik dachowy Taurus Altro 460? Jaka długość nart rzeczywiście tam wchodzi? Znalazłem informację że max 170cm, ale pojawiały się wpisy że wchodzą też 174 a nawet 175cm. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark Cane Napisano 13 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2023 Mam taki boks, salomony xdr 176 cm mieszczą się na samym środku na spokojnie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tOmki Napisano 13 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2023 2 godziny temu, Mark Cane napisał: Mam taki boks, salomony xdr 176 cm mieszczą się na samym środku na spokojnie 😉 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi