moloo Napisano 11 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2023 Cześć, Ktoś na Chopok na 1 dzień 13.01.2023 z Bielska - Białej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 11 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2023 Chopok, karnet online na 13.01.23 cena 49Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 11 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2023 10 minut temu, surfing napisał: Chopok, karnet online na 13.01.23 cena 49Euro No i ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 11 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2023 8 godzin temu, moloo napisał: No i ... ??? Zastanawiałem się czy nie pojechać, najpierw sprawdziłem cenę, potem pogodę na piątek - no i nie jadę. Przy okazji zerknij jaka cena jest przy kasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 12 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2023 (edytowane) 13 godzin temu, surfing napisał: Zastanawiałem się czy nie pojechać, najpierw sprawdziłem cenę, potem pogodę na piątek - no i nie jadę. Przy okazji zerknij jaka cena jest przy kasach. mam sezonówkę, więc nie patrzę na ceny ... taki fun ... fakt pogoda na jutro dość kiepska ale w przyszłości jakbyś chciał jechać ... Edytowane 12 Styczeń 2023 przez moloo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekesz Napisano 12 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2023 Warunki w Jasnej teraz bardzo dobre. Wszędzie jazda po naturalnym śniegu. Oczywiście na stromszych odcinkach szybko tworzą się odsypy i wychodzi beton pod spodem. 33, 35 już od rana całe w odsypach. Po północnej beton szybko nie puści pod nowym śniegiem - słońce o tej porze jeszcze tam nie operuje. Na koniec dnia polecam "płaskie" niebieskie na dole; 10, 13, 14. Do samego końca warunki idealne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi