EmondaSL5 Napisano 26 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2022 (edytowane) Odstąpie apartament w Wagrain, który wynająłem na okres 26.12-31.12 ale z przyczyn osobistych nie mogę wyjechać. Apartament posiada 3 sypialnie i jest położony w pobliżu (ok 2.5km) ośrodka narciarskiego Snow Space Salzburg, wchodzącego w skład Ski Amade. Odstąpie w cenie 600 euro gdzie koszt apartamentu to 869 euro. Apartament zarezerwowałem dla 5 osób (2 dorosłych i 3 dzieci) choć nie ma to chyba znaczenia poza podatkiem turystycznym. Strona apartamentu: http://www.wagrain-salzburg.at/ - apartament typ D. W razie zainteresowania proszę o kontakt na tel 784-007-423. Mateusz Edytowane 26 Grudzień 2022 przez EmondaSL5 dodana treść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi