Lexi Napisano 16 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2022 Skialpinizm, Puchar Świata, Ponte di Legno: sprinty kobiet i mężczyzn do obejrzenia w TVP Sport - początek transmisji 19:25. https://sport.tvp.pl...biet-i-mezczyzn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2022 W 40 minucie widac jak fajnie zdejmuja foki. Az musialem cofnąc bo nie do konca to zauwazyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2022 22 minuty temu, christof napisał: W 40 minucie widac jak fajnie zdejmuja foki. Az musialem cofnąc bo nie do konca to zauwazyłem Na hali w Holandii widziałem kiedyś jak Szwajcarzy ćwiczyli ten numer... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi