retrovirus Napisano 25 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2022 Wiatjcie, w zeszłym roku miałem konkretne zderzenie z gościem an stoku. Zdrzenie było na tyle silne że zostało uszkodzone okucie przodu narty, jak widać na zdjęciu. Dodatkowo został skasowany wkręt który je trzymał. Przez lato zapomniałem o temacie. Poszukuję takiego wkręta. Można go gdzieś kupić ? Jestem z Katowic, może znacie seriwis który może mieć coś takiego. Narty Fischer F-18 Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2022 47 minut temu, retrovirus napisał: Wiatjcie, w zeszłym roku miałem konkretne zderzenie z gościem an stoku. Zdrzenie było na tyle silne że zostało uszkodzone okucie przodu narty, jak widać na zdjęciu. Dodatkowo został skasowany wkręt który je trzymał. Przez lato zapomniałem o temacie. Poszukuję takiego wkręta. Można go gdzieś kupić ? Jestem z Katowic, może znacie seriwis który może mieć coś takiego. Narty Fischer F-18 Będę wdzięczny za pomoc. Podjedź do Mysłajka w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi