Lexi Napisano 12 Wrzesień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2023 5 godzin temu, sstar napisał: Może wagę i ich porównać. Tadek.. Serena mieszka w Palm Beach Gardens - trenuje niedaleko - ktoś kto tam trenuje i daje rade jest wyjątkowy bo tam klimat jest wyjątkowo ciężki (Tramp ma tam gniazdko niedaleko i nie wychodzi z domu bo by sie ciul udusił).....taka na przykład Sloane Stephens specjalnie sie przeprowadziła na Floryde z Kaliforni żeby mieć tak przejebane... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Wrzesień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2023 W dniu 11.09.2023 o 13:40, zając napisał: Bardzo się cieszę ze zwycięstwa Coco i jestem pod wrażeniem Novaka Dojokovica - to jest tenisista, z którego Iga powinna brać przykład, stale coś zmienia w swojej grze i pracuje ze specjalistami nad konkretnym zadaniem, kilka sezonów wcześniej nie serwował tak dobrze i nie biegał tak często do siatki, a teraz jest w tych elementach niezwykle skuteczny. Wszechstronność to klucz do zwycięstwa. Życzę Novakowi kolejnych zwycięstw wielkoszlemowych, tak samo jak i Idze. Dupiany ten serwis Jacka bo moge Ci tylko jednego "lajka" wkleić... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 15 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2023 Iga wygrała turniej Pekin, Hubi właśnie wygrał turniej Shanghai z Rublevem 2:1 Pięknie, Hubert zagrał na swoim najwyższym poziomie. Głowa nie pękła. Gratulacje. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2023 36 minut temu, MarioJ napisał: Iga wygrała turniej Pekin, Hubi właśnie wygrał turniej Shanghai z Rublevem 2:1 Pięknie, Hubert zagrał na swoim najwyższym poziomie. Głowa nie pękła. Gratulacje. Pieknie. Fakt. Szkoda, ze Federer tylko na trybunach. Mógłby wręczyć trofeum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Październik 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2023 Nie miałem gdzie obejrzeć niestety.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2023 6 godzin temu, Lexi napisał: Nie miałem gdzie obejrzeć niestety.. A w Afryce oglądałem na żywo (w TV oczywiście) drugi ATP 1000 zdobyty, może awansuje do finałów w Turynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Październik 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2023 Za dwa dni WTA Finals a w Cancun jak nie było kortu tak dalej nie ma .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: Za dwa dni WTA Finals a w Cancun jak nie było kortu tak dalej nie ma .. Podobno w nocy z soboty na niedzielę będzie gotowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Październik 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2023 10 minut temu, marionen napisał: Podobno w nocy z soboty na niedzielę będzie gotowy... No to potrenowały już.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: No to potrenowały już.. 2 treningowe korty podobno mają🙃😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 To była #jazda !!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 Dość długi skrót, 17 min A byli tacy co w środku sezonu mówili żeby zmienić trenera. A tu ciach zmiana, i kilka piłek wygranych z woleja. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 2 godziny temu, MarioJ napisał: Dość długi skrót, 17 min A byli tacy co w środku sezonu mówili żeby zmienić trenera. A tu ciach zmiana, i kilka piłek wygranych z woleja. Tak jak nie podniecałem się kiedy Iga Świątek przegrała w sezonie klika ważnych pojedynków, tak teraz zwycięstwo z Sabalenką cieszy ale też nie znaczy, że wszystko zawsze wygra. Umiar i cierpliwość jest w kibicowaniu wskazana. Wystarczy cieszyć się na bieżąco z sukcesów. Wiele zależy od samopoczucia dnia, aktualnej formy, warunków na korcie czy rodzaju podłoża i oczywiście porcji większej lub mniejszej szczęścia. Dobrym przykładem jest sytuacja w męskim tenisie. Po Wimbledonie wieszczono już koniec Novaka Djokovica i hegemonię totalną Carlitosa Alcaraza. A finał był niezwykle zacięty i o porażce czy zwycięstwie zadecydowały pojedyncze akcje. Co dalej sie wydarzyło- Carlitos do dzisiaj nie wygrał żadnego turnieju a Novak nie przegrał żadnego meczu. W Paryżu na dodatek nie tylko wygrał ze wszystkimi przeciwnikami ale pokonał też grypę żołądkową. Żal Dymitrowa w finale, bo bardzo po tylu latach przerwy chciał wreszcie coś wygrać i był tego bliski a po drodze miał bardzo mocną drabinkę turniejową, może innym razem się uda. Szkoda, że Hubertowi Hurkaczowi zabrakło trochę punktów by dostać się do finałów w Turynie, był naprawdę blisko. Trzeba trochę teraz liczyć (niesportowo), że może ktoś z pierwszej 8 nie wystartuje w ostatniej chwili. Dzisiejszy finał kobiet ma dla Igi Świątek podwójny ciężar, oby się udało pokonać Amerykankę. Jeśli nie, tragedii nie będzie i tak jest świetną tenisistką z najwyższej sportowej półki. Jazda Iga Świątek... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 3 godziny temu, MarioJ napisał: Dość długi skrót, 17 min A byli tacy co w środku sezonu mówili żeby zmienić trenera. A tu ciach zmiana, i kilka piłek wygranych z woleja. Dzięki @MarioJ za świetny skrót, bo meczu nie widziałem. To nie była porażka Sabalenki ale doskonały mecz Świątek. Nie dawła rywalce Polka łatwych piłek, serwis siedział i w kluczowych momentach grała bardzo odważnie. Oby z Pegulą się nie podpalała, bo ona gra jednak inaczej od Białorusinki i broni znacznie lepiej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 Godzinę temu, marionen napisał: Dzięki @MarioJ za świetny skrót, bo meczu nie widziałem. To nie była porażka Sabalenki ale doskonały mecz Świątek. Nie dawła rywalce Polka łatwych piłek, serwis siedział i w kluczowych momentach grała bardzo odważnie. Oby z Pegulą się nie podpalała, bo ona gra jednak inaczej od Białorusinki i broni znacznie lepiej... Iga w najlepszej formie, pewna siebie, bardzo waleczna. To jest taki moment, że druga zawodniczka wchodzi na kort i jej się boi. Wydaje mi się że w kobiecym tenisie, szczególnie, ta amplituda formy jest bardziej ropięta. Jak najbardziej, trzeba to rozumieć i przyjmować, że dyspozyjność fizyczna oraz mental falują po tej amplitudzie. Nie każdy szlem musi być wygrany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 47 minut temu, MarioJ napisał: Iga w najlepszej formie, pewna siebie, bardzo waleczna. To jest taki moment, że druga zawodniczka wchodzi na kort i jej się boi. Wydaje mi się że w kobiecym tenisie, szczególnie, ta amplituda formy jest bardziej ropięta. Jak najbardziej, trzeba to rozumieć i przyjmować, że dyspozyjność fizyczna oraz mental falują po tej amplitudzie. Nie każdy szlem musi być wygrany. Dokładnie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 (edytowane) Godzinka i po zabawie. Iga Świątek z tytułem WTA Finals i powraca na pozycję nr 1. Brawo, niesamowita forma na koniec sezonu. Edytowane 6 Listopad 2023 przez marionen 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 Szokujący wynik, aż mi szkoda Jessici Peguli. Pięć zwycięstw, 10 setów. Wielkie gratulacje dla IGI. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń (edytowane) Dziś rano kolejny mecz w United Cup, tym razem z Hiszpanią - Hubert przegral 1:2, Iga wygrała gładko .. ale w deblu mieszanym nasi dali koncert i Hiszpania pojechała na rowerze..👍 Edytowane 1 Styczeń przez Lexi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 10 minut temu, Lexi napisał: Dziś rano kolejny mecz w United Cup, tym razem z Hiszpanią - Hubert przegral 1:2, Iga wygrała gładko .. ale w deblu mieszanym nasi dali koncert i Hiszpania pojechała na rowerze..👍 Tak sobie głośno myślę, zgrywają się ze sobą przed IO ? Brawo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 1 godzinę temu, moruniek napisał: Tak sobie głośno myślę, zgrywają się ze sobą przed IO ? Brawo. Dokładnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń Pokonaliśmy właśnie Chiny w United Cup a tym samym jesteśmy w półfinale.. 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń Jutro o 7:30 finał United Cup ....czyli My kontra Niemcy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń W dniu 6.01.2024 o 20:15, Lexi napisał: Jutro o 7:30 finał United Cup ....czyli My kontra Niemcy.. Tym razem nie wyszło, jak dla mnie i tak było super. GRATULACJE !!!!!! p.s. Hubi dołożył sporo "siły" przed sezonem. Może być interesująco. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 19 minut temu, moruniek napisał: Tym razem nie wyszło, jak dla mnie i tak było super. GRATULACJE !!!!!! p.s. Hubi dołożył sporo "siły" przed sezonem. Może być interesująco. Hubert jest mocny gość, fakt przegrał ale... Jak dla mnie w finale zawiodła Iga popełniając bardzo dużo błędów. Trudno, może za rok się uda. Chociaż to raczej turniej kasowy a jakoś średnio prestiżowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi