marionen Napisano 6 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 6 minut temu, moruniek napisał: Dziś nie wyszło . Tak bywa. Można spokojnie szykować formę na Igrzyska. Może i dobrze bo w następnej rundzie już czekała Ostapenka i mogło być jeszcze trudniej a tak spokojnie wróci na mączkę. Trwa nie dla Igi, Nadal też potrzebował kilku sezonów by pojąć jak na niej walczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec Masz rację, na trawę przyjdzie jeszcze czas. A i tak jest potęgą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 6 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 3 godziny temu, .Beata. napisał: Masz rację, na trawę przyjdzie jeszcze czas. A i tak jest potęgą. Na dzień dzisiejszy Iga nie ma kompletnie atutów aby wygrywać na trawie. Ta nawierzchnia kompletnie jej nie leży i nic się nie rozwija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec Coco przegrała. IGA bez większych strat po turnieju. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 8 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec W sumie z czołówki w damskiej drabince została na placu boju Rybakina - duże szanse że się utrzyma w stawce do finału, może Emma Navarro sprawi niespodziankę? Byłoby ciekawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec W dniu 7.07.2024 o 01:39, Jusik2002 napisał: Na dzień dzisiejszy Iga nie ma kompletnie atutów aby wygrywać na trawie. Ta nawierzchnia kompletnie jej nie leży i nic się nie rozwija... Rozwijanie się przed igrzyskami? Raczej trzeba zwijać trawę. Dobrze podsumowała to Iga, następny raz na trawie będę grała za rok. Nie ma co zmieniać nawyków, które dają przewagę, na większości kortów... choć oczywiście mączka preferowana. Jeszcze kilka sezonów i z Wimbledonu zrobi się ściernisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 10 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec Paolini w półfinale - dobrze wczoraj grała z Navarro, kibicuję jej aktualnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec W dniu 10.07.2024 o 09:09, zając napisał: Paolini w półfinale - dobrze wczoraj grała z Navarro, kibicuję jej aktualnie Kibicuj również Zielińskiemu - mecz o półfinał mixta o 1:50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 11 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec (edytowane) No i ładnie poszło dzisiaj: Paolini - mistrzyni waleczności trzeba przyznać fajnie jakby był finał z Krejcikovą a nie z Rybakiną. Edytowane 11 Lipiec przez zając 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 23 minuty temu, zając napisał: No i ładnie poszło dzisiaj: Paolini - mistrzyni waleczności trzeba przyznać fajnie jakby był finał z Krejcikovą a nie z Rybakiną. Nie przepadam ani za jedną ani za drugą.. mam w pamięci jak Krejcikova oszukała w meczu deblowym przeeciwko Świątek/Mattek-Sands ... moja żona do tej pory nie powie na nią inaczej jak "Oszuścikowa".. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 12 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 14 godzin temu, Lexi napisał: Nie przepadam ani za jedną ani za drugą.. mam w pamięci jak Krejcikova oszukała w meczu deblowym przeeciwko Świątek/Mattek-Sands ... moja żona do tej pory nie powie na nią inaczej jak "Oszuścikowa".. Hmm, nie kojarzę tej historii. Jednak Krecikova wygrała, co mnie ucieszyło - będzie outsiderski finał. Oczywiście kibicuję Paolini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 12 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec Godzinę temu, zając napisał: Hmm, nie kojarzę tej historii. Jednak Krecikova wygrała, co mnie ucieszyło - będzie outsiderski finał. Oczywiście kibicuję Paolini To był półfinał Roland Garros 2021. Linette, Pera przeciw Krejcikova, Siniakova. Pierwszy set wynik 1-3 40-30 dla Linette. Piłka po minięciu Siniakovej wpada wyraźnie w kort przed końcową linią kortu (Siniakova mogła tego nie widzieć) ale doskonałe sytuację obserwowała Krejcikova (stała za boiskiem) i z całą pewnością widziała, że piłka była w korcie. Powiedziała, że był aut i sędzinie pokazała ślad po zupełnie innej piłce (powtórki z kamery pokazały jak było naprawdę). To ważna wymiana była bo zamiast 2-3 zrobiło się 1-4 a cały mecz dla Czeszek 1-6 2-6. Inna sprawa, że Czeszki i tak by wygrały a tak syfon pozostał już na zawsze, wielki wstyd. W finale Krejcikova, Siniakova pokonały Świątek, Sands chyba 6-4 6-2. Dla mnie to już nie Krejcikova a Kręcikova. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 12 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 6 minut temu, marionen napisał: To był półfinał Roland Garros 2021. Linette, Pera przeciw Krejcikova, Siniakova. Pierwszy set wynik 1-3 40-30 dla Linette. Piłka po minięciu Siniakovej wpada wyraźnie w kort przed końcową linią kortu (Siniakova mogła tego nie widzieć) ale doskonałe sytuację obserwowała Krejcikova (stała za boiskiem) i z całą pewnością widziała, że piłka była w korcie. Powiedziała, że był aut i sędzinie pokazała ślad po zupełnie innej piłce (powtórki z kamery pokazały jak było naprawdę). To ważna wymiana była bo zamiast 2-3 zrobiło się 1-4 a cały mecz dla Czeszek 1-6 2-6. Inna sprawa, że Czeszki i tak by wygrały a tak syfon pozostał już na zawsze, wielki wstyd. W finale Krejcikova, Siniakova pokonały Świątek, Sands chyba 6-4 6-2. Dla mnie to już nie Krejcikova a Kręcikova. Dziękuję za naświetlenie sytuacji, już rozumiem, bo wydawało mi się że widziałam finał gry podwójnej i nie kojarzyłam tego faktu. No cóż... miejmy nadzieję że wygra Włoszka która jest w połowie Polką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 3 godziny temu, marionen napisał: To był półfinał Roland Garros 2021. Linette, Pera przeciw Krejcikova, Siniakova. Pierwszy set wynik 1-3 40-30 dla Linette. Piłka po minięciu Siniakovej wpada wyraźnie w kort przed końcową linią kortu (Siniakova mogła tego nie widzieć) ale doskonałe sytuację obserwowała Krejcikova (stała za boiskiem) i z całą pewnością widziała, że piłka była w korcie. Powiedziała, że był aut i sędzinie pokazała ślad po zupełnie innej piłce (powtórki z kamery pokazały jak było naprawdę). To ważna wymiana była bo zamiast 2-3 zrobiło się 1-4 a cały mecz dla Czeszek 1-6 2-6. Inna sprawa, że Czeszki i tak by wygrały a tak syfon pozostał już na zawsze, wielki wstyd. W finale Krejcikova, Siniakova pokonały Świątek, Sands chyba 6-4 6-2. Dla mnie to już nie Krejcikova a Kręcikova. Dzięki Mariusz.. mój Niemiec jest mocniejszy niż Twój.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec (edytowane) No i mamy Janka Zielińskiego z Su-wei Hsieh finale Wimbledonu. Edytowane 13 Lipiec przez Lexi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 14 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec W dniu 13.07.2024 o 07:38, Lexi napisał: No i mamy Janka Zielińskiego z Su-wei Hsieh finale Wimbledonu. I WYGRALI!!! Pięknie 🍾😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień Iga i Hubert w II rundzie US open.. łatwo nie było.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2 minuty temu, Lexi napisał: Iga i Hubert w II rundzie US open.. łatwo nie było.. Uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 27 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 5 minut temu, moruniek napisał: Uff Nie oglądałam, aż tak źle Iga grała w drugim secie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 38 minut temu, zając napisał: Nie oglądałam, aż tak źle Iga grała w drugim secie? Masa niewymuszonych błędów ..dużo więcej niż Ruska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 54 minuty temu, zając napisał: Nie oglądałam, aż tak źle Iga grała w drugim secie? Ja też nie. Chwilowo mam bardziej interesujące zajęcia 😉. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień Iga wczoraj poszła dalej 6:0; 6:1... Hubert odpadł (podobnie jak Alcaraz!) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień Iga w kolejnej rundzie, wynik z zeszłego roku wyrównany. Gratulacje !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień Iga wygrała i jest w najlepszej ósemce. Poprawiła swój ubiegłoroczny wynik. Gratulacje !!! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień Believe… https://www.sport.pl/tenis/7,64987,31273333,iga-swiatek-dostala-wiadomosc-i-to-od-kogo-caly-swiat-to-widzial.html#s=SNO_Img_2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi