MarioJ Napisano 5 Październik Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik I to wygląda na realny opis rzeczywistości a nie to plucie na Panią psycholog. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Październik Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik Mnie zastanawia jedno. Dla Igi celem nr 1 były w tym sezonie Igrzyska, po co grała na trawie ? W mojej ocenie wtedy coś pękło w team-ie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Październik Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 12 godzin temu, moruniek napisał: Mnie zastanawia Przeważnie jest tak że jak nie wiadomo o co idzie, idzie o kasę. Może tutaj jest powód występów w Londynie.. myślę że o ile Idze zależało przede wszystkim na IO o tyle jej otoczeniu już niekoniecznie musiało i z stąd ferment? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Październik Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik A tymczasem Magdy w 3 rundzie w Wuhan. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Październik Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 14 godzin temu, moruniek napisał: A tymczasem Magdy w 3 rundzie w Wuhan. Magda L już w ćwierćfinale 💪🏻 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Październik Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik Obie Magdy w ćwierćfinale. Magda Fręch gra w nim z Sabalenką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 Październik Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik Tymczasem jest oficjalne potwierdzenie, że nowym trenerem Igi będzie Wim Fissett. Ciekawe jak się ułoży ta współpraca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 17 Październik Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2 godziny temu, zając napisał: Tymczasem jest oficjalne potwierdzenie, że nowym trenerem Igi będzie Wim Fissett. Ciekawe jak się ułoży ta współpraca. Super. W końcu Iga wyjdzie na kort. 😍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Październik Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik W dniu 17.10.2024 o 11:27, MarioJ napisał: Super. W końcu Iga wyjdzie na kort. 😍 A tymczasem spadła z tronu... to jedynie przyda emocji w najbliższym turnieju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 21 Październik Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik No cóż, nie da się być cały czas na szczycie. W zeszłym roku koniec sezonu Iga miała świetny, zobaczymy co się wydarzy na turnieju finałowym, choć to chyba za krótko żeby odczuła jakieś efekty pracy z nowym trenerem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 17:01 Autor Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 17:01 Pierwszy krok w Finale WTA zrobiony ale nie bez nerwów... 4:6, 7:5, 6:2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano Niedziela o 18:17 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 18:17 Spacerek to nie był. 4:6 , 0:3 i do tego 2 przełamania do odrobienia. Biorąc pod uwagę, że Iga miała długą przerwę oraz zmianę trenera, zakończyła mecz w niezłej formie. Inna sprawa, to Krejcikova jest obecnie z formą pod kreską i gdyby nie zwycięstwo w Wimbledonie to w finałach WTA by nie zagrała. Wydaje się (z obecną formą) najsłabszą tenisitką z finalistek. Dopiero mecze z amerykankami dadzą odpowiedź czy Polka wróciła do swojej normalnej dyspozycji z pierwszej części sezonu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Niedziela o 19:35 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 19:35 (edytowane) Iga pokazała świetny mental w tej grze. W drugiej części spotkania weszła na swój wyższy poziom gry. O zaciętości Krejcikowej świadczy np. czwarty gem ostatniego seta. Dla Igi to rokuje dobrze na ten turniej. Edytowane Niedziela o 19:36 przez MarioJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu Pierwszy set za nami. Iga powinna zagrać w drugim secie jak z Krejcikovą. Tylko czy jest w stanie podnieść Swój poziom gry... Puki nie przegra ostatniej piłki wszystko jeszcze może się zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Zmiana trenera już jest, zmiany stylu gry jeszcznie nie. Na szczęście to turniej gdzie można przegrać mecz (a nawet czasami dwa, tak kiedyś wygrała Agnieszka Radwańska) i wygrać całe mistrzostwa WTA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, marionen napisał: To chyba wiem dlaczego nie jeżdżę na Chopok. I nie wiem czy w ogóle tam kiedyś pojadę. Ja ostatnio byłem tam pod koniec kwietnia 2017 (jeszcze na sezonówce w dobrej cenie), też nie wiem czy się kiedyś tam jeszcze wybiorę, raczej małe szanse. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Coco starała się jak mogła żeby Idze podać rękę.. ale i to nie pomogło.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi