kordiankw Napisano 8 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 28 minut temu, Lexi napisał: ..jak mówią Angole "after birds"........(niedawno dostałem od kumpla ) Kumplujesz się z Anżejem? Bo Angol to powiedziałby raczej „It’s all over bar the shouting” 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 8 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 5 minut temu, kordiankw napisał: Kumplujesz się z Anżejem? Bo Angol to powiedziałby raczej „It’s all over bar the shouting” 🤣 Oh, Thank You from the mountain🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 12 godzin temu, waldek71 napisał: Oh, Thank You from the mountain🤔 Też fajne.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 12 godzin temu, kordiankw napisał: Kumplujesz się z Anżejem? Bo Angol to powiedziałby raczej „It’s all over bar the shouting” 🤣 To tak sie jeszcze mówi?... myślałem że tylko w Scouser.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 3 godziny temu, Lexi napisał: To tak sie jeszcze mówi?... myślałem że tylko w Scouser.. Tylko cockney. 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 19 godzin temu, moruniek napisał: Gratulacje dla Igi. 4 raz triumfuje w Paryżu. Ma 5 tytuł Wielkiego Szlema. Wynik finału to nokaut. Iga jesteś wielka. Dziękujemy Nie byłoby tych sukcesów Igi, gdyby nie dawni mistrzowie tenisa 😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 20 minut temu, kordiankw napisał: Nie byłoby tych sukcesów Igi, gdyby nie dawni mistrzowie tenisa 😀 Mateuszek nie jest taki pyskaty jak był John.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec ..ogólnie nuda... Alcaraz ze Zverevem w kometkę grają.. wczoraj też dupy nie urwało.. dobrze że chociaż finał z Osaką był dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 10 minut temu, Lexi napisał: ..ogólnie nuda... Alcaraz ze Zverevem w kometkę grają.. wczoraj też dupy nie urwało.. dobrze że chociaż finał z Osaką był dobry Właśnie poszedł piękny gem na 5:2 dla Alcaraza. Dobre wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 24 minuty temu, MarioJ napisał: Właśnie poszedł piękny gem na 5:2 dla Alcaraza. Dobre wymiany. Na osłodę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 9 godzin temu, kordiankw napisał: Nie byłoby tych sukcesów Igi, gdyby nie dawni mistrzowie tenisa 😀 Raczej bym napisał, że nie byłoby tych sukcesów, gdyby ktoś w rodzinie mojej żony, nie zbudował tych kortów w Raszynie😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec Świątek - Kenin już jutro o 12:00 p.s. A Sabalenka przegrywa z kontuzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 10 godzin temu, moruniek napisał: Świątek - Kenin już jutro o 12:00 p.s. A Sabalenka przegrywa z kontuzją. Na ten moment>> Świątek po 17:15 Fręch po 17:15 Linette po 18:30 a o 12:00 Hubert 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec Iga wygrała z Sofią Kenin 6:3, 6:4 i melduje się w drugiej rundzie. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 22 minuty temu, moruniek napisał: Iga wygrała z Sofią Kenin 6:3, 6:4 i melduje się w drugiej rundzie. Gratulacje. Hubert też - ja wyszedłem po pierwszym secie .. nie zdzierżyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 12 godzin temu, Lexi napisał: Hubert też - ja wyszedłem po pierwszym secie .. nie zdzierżyłem.. Chciałam oglądnąć wieczorem powtórkę meczu Hubiego, załapałam się na ostatni set, ale akurat sędzia zarządził przerwę bo padało i zasnęłam 🙃 oprócz tego skrót meczu Świątek - ale skróty z Wimbledonu są mega krótkie, tyle oglądania tenisa wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec P.S. Na stronie polsatsport.pl wykryłam nieco dłuższe skróty meczów, oprócz tego pewnie coś na youtubie się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec No mecz Igi był dobry. Kenin walczyła, ale nie było zagrożenia że Iga przegra. W polsacie komentowali że znacząco poprawiła serwis dostosowując go do wymogów trawy. Dużo rotacji. Ostatni gem do zera i dwa asy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec Obie Magdy poszły out.. niestety 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 3 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec W tym roku Hubert wygrywa turniej a Iga to max 1/8. Tak więc kibicujemy 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec Hubert dzisiaj o 12..Iga po 16:30 (na ten moment). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec Nie widziałem meczu Huberta.. widziałem pierwszy set a potem zostawiłem pole mojej żonie bo cenie sobie spokój i ciszę...trzymam kciuki za zdrowie Huberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 3 minuty temu, Lexi napisał: Nie widziałem meczu Huberta.. widziałem pierwszy set a potem zostawiłem pole mojej żonie bo cenie sobie spokój i ciszę...trzymam kciuki za zdrowie Huberta. Czasami oglądam Huberta i zastanawiam się wtedy , co on w ogóle robi na korcie i jakim cudem jest siódmy… może niesprawiedliwie. Ale ważne że jest, i oby szybko się naprawił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2 godziny temu, .Beata. napisał: Czasami oglądam Huberta i zastanawiam się wtedy , co on w ogóle robi na korcie i jakim cudem jest siódmy… może niesprawiedliwie. Ale ważne że jest, i oby szybko się naprawił. Ma warunki jak mało kto, potrafi grać naprawdę dobrze, a potem jak ciapa. Tak ma - może kwestia temperamentu, charakteru? Nie jest taki zdeterminowany jak np. Iga. Gratulacje dla Igi za kolejną wygraną 👍 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec Dziś nie wyszło . Tak bywa. Można spokojnie szykować formę na Igrzyska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi