zając Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 1 minutę temu, .Beata. napisał: Z nerwów narobiłam obiadów na trzy dni… Ja bym zjadła z nerwów te 3 obiady gdybym je miała Tymczasem przyznaje się.... na początku 3. seta zwątpiłam w Naszą Mistrzynię. To naprawdę niewiarygodne jak ona wyszła z dołka po 2. secie i początku 3-go. Naprawdę Iga jesteś WIELKA! To był kawał widowiska! Dziękujemy 😍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 4 minuty temu, zając napisał: Ja bym zjadła z nerwów te 3 obiady gdybym je miała Tymczasem przyznaje się.... na początku 3. seta zwątpiłam w Naszą Mistrzynię. To naprawdę niewiarygodne jak ona wyszła z dołka po 2. secie i początku 3-go. Naprawdę Iga jesteś WIELKA! To był kawał widowiska! Dziękujemy 😍 Ja przy stanie 2:5 w 3 secie dla Naomi poszedłem na spacer z psem bez telefonu (przynajmniej pies był zadowolony). Wracam, a młody mi krzyczy, ojciec Iga wróciła do gry. p.s. Naomi zagrała chyba najlepsze swoje spotkanie po powrocie na korty. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 4 minuty temu, zając napisał: Ja bym zjadła z nerwów te 3 obiady gdybym je miała Tymczasem przyznaje się.... na początku 3. seta zwątpiłam w Naszą Mistrzynię. To naprawdę niewiarygodne jak ona wyszła z dołka po 2. secie i początku 3-go. Naprawdę Iga jesteś WIELKA! To był kawał widowiska! Dziękujemy 😍 Nawet ich nie próbowałam 😂 mam nadzieję że są zjadliwe, bo nie wybrnę tak jak Iga… Faktycznie, wydaje się, że Naomi podniosła swój poziom, ale myślę, że grała na tyle na ile mogła, przy nie najlepszym dniu Igi. Gdyby była lepsza, to by wygrała. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 37 minut temu, moruniek napisał: Ja przy stanie 2:5 w 3 secie dla Naomi poszedłem na spacer z psem 🤣🤣🤣 Podobnie przy 0:3 ale ze smutkiem muszę stwierdzić,że jak nie oglądam zawsze wygrywa 🤷♂️ Trochę szkoda Osaki, odpadnięcie Igi byłoby sensacją ale Naomi dostała by wiatru a tak skrzydła podcięte . Oby się nie poddała bo bardzo przyjemna osobowość i duży talent . Oby głowa wytrzymała 🤞 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj Pierwszego meczu Igi Świątek na RG nie widziałem, dobrze że byłem jeszcze zmrożony po nartach i jakoś cały mecz obejrzałem. Środkowa część mecz nie napawała optymizmem, najważniejsze że wróciła Polka do walki mimo słabej formy serwisowej. Po takim meczu powinna wygrać turniej paryski, no chyba że jest fizycznie (i psychicznie) wyeksploatowana po zwycięstwach w Madrycie i Rzymie... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Maj Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 10 godzin temu, moruniek napisał: Naomi zagrała chyba najlepsze swoje spotkanie po powrocie na korty. Szybko weszła w trans meczowy , prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Maj Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj Tak wybiegając w przyszłość. Dość interesująco. Olga Danilović (Serbia) - Danielle Collins (USA, 11) 6:7(3), 7:5, 6:4 Clara Tauson (Dania) - Jelena Ostapenko (Łotwa, 9) 7:6(4), 4:6, 6:3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Wiemy o której będzie meczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 14 godzin temu, moruniek napisał: Tak wybiegając w przyszłość. Dość interesująco. Olga Danilović (Serbia) - Danielle Collins (USA, 11) 6:7(3), 7:5, 6:4 Clara Tauson (Dania) - Jelena Ostapenko (Łotwa, 9) 7:6(4), 4:6, 6:3 Dwie teoretycznie najgroźniejsze zawodniczki z połówki Igi Świątek z głowy. Mam nadzieję, że pogoda się zmieni i nie będzie wilgotno. Łatwiej będzie Idze wkręcać piłki (będą się wyżej odbijać) Otrwarty dach też powinien sprzyjać tenisowi granemu przez Polkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2 godziny temu, .Beata. napisał: Wiemy o której będzie meczyk? Najwcześniej o 15.30 lub później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 4 godziny temu, marionen napisał: Najwcześniej o 15.30 lub później. Pewnie pózniej lub jeszcze póżniej..na obecną chwilę Hubert 5PM... Iga 4:35.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 49 minut temu, Lexi napisał: Pewnie pózniej lub jeszcze póżniej..na obecną chwilę Hubert 5PM... Iga 4:35.. Z Igą jest dużo łatwiej bo Ona gra tylko na 2 kortach głównych, pozostaje tylko czekać na skończenie wcześniejszych meczów. Hubert gra na mniejszych kortach i dochodzi oczekiwanie na sprzyjające warunki atmosferyczne. W tym roku pogoda bardziej angielska jak paryska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj cisza…. ale że nuda…? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 4 godziny temu, Lexi napisał: Pewnie pózniej lub jeszcze póżniej..na obecną chwilę Hubert 5PM... Iga 4:35.. Jest dobrze, ino znowu przerwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Iga - dziś szybko poszło. Mamy kolejną rundę. p.s. Dziś byłem na urodzinach. Nie u Igi, moja mama kończyła swoje kolejne wiosny. Mecz był oglądany obowiązkowo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec …. a’propo obiadów na 3 dni https://www.facebook.com/share/v/eJK1yRrd2UjZfr5M/?mibextid=WC7FNe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec Polska tenisowa niedziela. 4 runda dla Igi Świątek to norma. Hubert Hurkacz wyrównał swoje najlepsze osiągnięcie w RG. Czas na poprawę rekordu, problem jest tylko jeden Grigor Dimitrow. Bilans meczów 0-5 ale wszystkie bardzo zacięte. Pierwszy raz grają panowie w szlemie i trzeba wygrać 3 sety, może to pomoże Hubertowi w pierwszym zwycięstwie nad Bułgarem. Wczoraj się sporo działo (a w zasadzie też dzisiaj). Zverev wrócił do meczu niczym Iga Świątek. W piątym secie z Griekspoorem przegrywał z dwoma przełamaniami 1-4 ale wygrał po super tie-breaku i ponad 4 godzinach walki. Niemiec (rosjanin) jeden z faworytów do finału wisiał na włosku. Co do drugiego meczu (nocnego) zastanawiam się czy to przypadek? Pojedynek Djokovič-Musetti miał być pierwszy w sesji wieczornej od 20.15. W ostatniej chwili na kort wrzucają organizatorzy mecz Dimitrowa z Bergsem. Tenisowy "dziadek" 37 letni obrońca tytułu wychodzi na mecz po 22.37. Cały mecz trwa ponad 4.5 godziny i kończy się o 3.10 czyli po zabiegach regenerujących (około 4 godziny) wychodzą z kompleksów tenisowych około 7 rano. Brawo organizacja. Sam mecz Serba z Włochem miał 3 fazy (poziom całościowo wybitny). Półtora seta dla Noleta, Później połowa 2 seta cały trzeci i pierwsza faza 4 seta dla świetnie grającego Lorenzo. Prawie zwycięstwo Musettiego i zwyczajowo budzi się Djokovič, 5 setów i zwycięstwo. Czy się zregeneruje do poniedziałku na kolejny mecz? I na jaką godzinę wyznaczą organizatorzy pojedynek z Cerundolo, włoskim Argentyńczykiem. PS. A Iga Świątek zaczęła świetnie z Potapową jest 3-0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec W nocy ostatni set po 4 godzinach walki 6-0 i teraz 20 minut też 6-0 jednak poziom i widowiskowość jakże inna. Całe szczęście, że to nie wina Igi Świątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec Dziś nokaut. Człowiek usiadł w fotelu, kawy nie zdążył dopić a tu po meczu. 6:0, 6:0. Gratulacje dla Igi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 40 minut krzyku ......🚴♀️.. i pajechali.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec Dobrze, że nie robiłem śniadania a tak zobaczyłem cały mecz. O formie Igi po tym meczu trudno coś powiedzieć. Tak czy siak do finału coraz bliżej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec Hubert po 18:00 z Dimitrovem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 10 godzin temu, Lexi napisał: Hubert po 18:00 z Dimitrovem. Hubert walczył i standardowo z Dymitrowem porażka po tie-breaku. Ciężko wygrać te najważniejsze punkty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 13 godzin temu, marionen napisał: Hubert walczył i standardowo z Dymitrowem porażka po tie-breaku. Ciężko wygrać te najważniejsze punkty... Szkoda że Hubi nie ugrał nawet seta. Ładne wymiany niektóre były. Zostaje nam Iga i Jan Zieliński w deblu - oby jak najdłużej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec Gratulacje dla Igi. Dziś również długo to nie trwało. Czekamy na mecz z Coco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi