Lexi Napisano 5 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 20 minut temu, Wujot napisał: Sport (w mediach) to opium mas. Sporo w tym racji - w latach młodzieńczych grałem w hokej .. (na tyle że dla łyżew na lata zawiesiłem narty- na lodowisko miałem 50m z domu) - nigdy nie widziałem żadnego meczu hokeja w telewizji ani na żywo .. interesowała mnie tylko gra. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Maj Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj Teraz Rzym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Maj Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj Myślałem że tu będzie burza komentarzy o Panu Marciniaku. Polak przeciwko Niemcom, był bardzo pewny siebie. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Maj Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj Piekarnia Igi już działa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 11 Maj Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj Uff, Iga się pozbierała w 2. secie. Bardzo dobrze, brawo, brawo! Teraz Hubi i Rafa - ale sobota 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 11 Maj Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj Super: Hubert gładko pokonuje Wielkiego Mistrza! To jest Polska sobota w Rzymie! GRATULACJE! Jestem dumna, że mamy takich świetnych zawodników w tenisie ziemnym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj Dziś "polki" mecz. Doświadczenie przegrało jednak z młodością. Gratulacje dla obu Pań. Iga w ćwierćfinale. p.s. Hubert też do przodu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Maj Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj Iga melduje się w półfinale. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 14 Maj Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 6 godzin temu, moruniek napisał: Iga melduje się w półfinale. A Hubert Hurkacz w ćwierćfinale i też jest git... niestety godziny mi nie przpasowały i do tej pory w Rzymie Polaków i Polek nie oglądałem. Finałów też chyba nie zobaczę bo udaję się w kierunku białego, może nawet zmrożonego... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj Iga w finale. Gratulacje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj Ładna gra Igi. Wygląda że Iga systematycznie podwyższa poziom kobiecego tenisa. Gauff dzisiaj już walczyła z Igą, poprzedni ich mecz to była zabawa Igi. Dzisiaj już Iga musiała bardziej się skupić. Czołówka WTA się ustabilizowała. Rywalizacja wygląda ciekawie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 Maj Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj Niestety nie mogłam oglądać, widziałam tylko skrót. Iga jeszcze może poprawić grę i Coco zapewne też. Ciekawy będzie finał - Sabalenka miała dosyć łatwy półfinał, grała tak sobie (oglądałam i mnie uśpiło - takie były emocje :D) Szkoda że Hubi wczoraj nie dał rady, T. Paul był do pokonania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Maj Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 12 godzin temu, zając napisał: Niestety nie mogłam oglądać, widziałam tylko skrót. Iga jeszcze może poprawić grę i Coco zapewne też. Ciekawy będzie finał - Sabalenka miała dosyć łatwy półfinał, grała tak sobie (oglądałam i mnie uśpiło - takie były emocje :D) Szkoda że Hubi wczoraj nie dał rady, T. Paul był do pokonania. Nie widziałem żadnego meczu Igi Świątek w Rzymie niestety. Mogłem zobaczyć finał z Sabalenką ale okazałem się egoistą i wybrałem lodowiec. Narty pokonały tenis. Na Roland Garros jednak wrócę... Powodzenia w finale dla Polki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 18 Maj Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 13 godzin temu, marionen napisał: Nie widziałem żadnego meczu Igi Świątek w Rzymie niestety. Mogłem zobaczyć finał z Sabalenką ale okazałem się egoistą i wybrałem lodowiec. Narty pokonały tenis. Na Roland Garros jednak wrócę... Powodzenia w finale dla Polki. Nie dziwię się tak na serio jeśli tylko nie będzie padać, to popołudniu mamy w planach rowerki, a tymczasem Iga gra w finale. Jednak każda okazja do ruchu w plenerze jest lepsza niż oglądanie sportu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Maj Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj Gratulacje dla IGI, oby żadnej kontuzji w najbliższym czasie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 18 Maj Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj Jednak oglądałam, a rower też był tyle że krótko 😁 Fantastyczny finał w Rzymie dla Igi - gratulacje!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 18 Maj Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 3 godziny temu, zając napisał: Jednak oglądałam, a rower też był tyle że krótko 😁 Fantastyczny finał w Rzymie dla Igi - gratulacje!!! Nie widziałem ale wynik zacny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Maj Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj Czekamy na Paryż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj Iga - szybko poszło. Gratulacje. p.s. U Magdy, niestety też szybko poszło. Samsonowa gra dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj Godzinę temu, moruniek napisał: Iga - szybko poszło. Gratulacje. Teraz Osaka...bedzie ciekawie 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2 godziny temu, Lexi napisał: Teraz Osaka...bedzie ciekawie 👍 Moim zdaniem jeszcze za wcześnie dla Naomi by mogło być interesująco. Trzeba jednak złapać rytm meczowy a to przychodzi z czasem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 28 Maj Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 14 godzin temu, moruniek napisał: Moim zdaniem jeszcze za wcześnie dla Naomi by mogło być interesująco. Trzeba jednak złapać rytm meczowy a to przychodzi z czasem. Też mi się tak wydaje. Iga musiałaby mieć mocno słabszy dzień żeby Naomi coś ugrała - za dużo popełnia własnych błędów i za mało się rusza, nie jest w stanie dobiegać do bardziej agresywnych piłek. Tak czy inaczej to już przeciwniczka z którą trzeba się liczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj (edytowane) W dniu 27.05.2024 o 19:16, Lexi napisał: Teraz Osaka...bedzie ciekawie 👍 W dniu 27.05.2024 o 22:06, moruniek napisał: Moim zdaniem jeszcze za wcześnie dla Naomi by mogło być interesująco. Trzeba jednak złapać rytm meczowy a to przychodzi z czasem. No i jak Krzychu? .. jest mecz.. 😉 Edytowane 29 Maj przez Lexi 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj Uff. Iga jesteś wielka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj Z nerwów narobiłam obiadów na trzy dni… 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi