Lexi Napisano 20 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień Godzinę temu, Lexi napisał: Iga niestety poległa... Magda walczy - 1 set wygrany 6:1 No i zamęczyła Kalinine... jutro finał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień Teraz Madryt Iga Świątek Xiyu Wang 6:1, 6:4 p.s. A może jutro Magda sprawi niespodziankę ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 26 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień Niestety nie oglądałam, ale Magda dzisiaj chyba zagrała dobry mecz z Sabalenką, brawo za wygranie seta! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 4 godziny temu, zając napisał: Niestety nie oglądałam, ale Magda dzisiaj chyba zagrała dobry mecz z Sabalenką, brawo za wygranie seta! Za to Hubert Hurkacz wygrał dzisiaj ale też nie oglądałem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień Iga dzisiaj wcześniej.. o 11 godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 1 godzinę temu, Lexi napisał: Iga dzisiaj wcześniej.. o 11 godzinie. To znowu nie oglądnę, może w kolejnej rundzie trafi na sesję wieczorną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień Dziś szybko poszło. To był dobry mecz Igi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 1 godzinę temu, moruniek napisał: Dziś szybko poszło. To był dobry mecz Igi. Zgadza się, widziałam powtórkę - grała dużo lepiej niż pierwszy mecz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień W Madrycie dobrze się dzieje. Losowanie, forma rywalek, turniej fajnie się układa od początku dla Igi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 18 minut temu, moruniek napisał: W Madrycie dobrze się dzieje. Losowanie, forma rywalek, turniej fajnie się układa od początku dla Igi. Jeśli Iga Świątek jest w szczytowej formie na mączce, to nie ma co obawiać się rywalek, niezależnie jaki poziom prezentują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień Dziś podczas meczu na chwilę się zdrzemnęła, a jednak i tak wygrała 😉. W półfinale zacznie się "trudniejsze" granie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Maj Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj Mamy finał. Forma jest. Gratulacje dla Igi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Maj Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 7 godzin temu, moruniek napisał: .... Forma jest... Pojedynek z Sabalenką pokaże jak dobra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Maj Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 14 godzin temu, moruniek napisał: Mamy finał. Forma jest. Gratulacje dla Igi. To Iga ma finał. My tylko grzecznie oglądamy 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Maj Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj W dniu 3.05.2024 o 13:54, MarioJ napisał: To Iga ma finał. My tylko grzecznie oglądamy 😁 My kibice mamy finał. Czytaj ze zrozumieniem 😉. Polski nie jest binarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Maj Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj Gratulacje dla Igi, gratulacje dla Aryny (za walkę). Mecz był bardzo wyrównany. Uff... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Maj Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj Uff, oglądałem (w telefonie i po kilku drinkach) finał pań od 1-2 w 3 secie. Mecz na styku, obronione 3 meczbole. Takie zwycięstwo bardzo smakuje, gratuluję Idze Świątek, wytrzymała do ostatniej piłki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 4 Maj Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 50 minut temu, moruniek napisał: My kibice mamy finał. Czytaj ze zrozumieniem 😉. Polski nie jest binarny. Ale Ty nawet nie byłeś na trybunach. 😜 Iga wygrywa, Iga ma finał, Iga ma puchary. To takie proste. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 5 Maj Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj W dniu 3.05.2024 o 13:54, MarioJ napisał: To Iga ma finał. My tylko grzecznie oglądamy 😁 Mariusz to POLSKA ma finał! Czyżbyś nie podlegał instynktom stadno-narodowym? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj (edytowane) To był kosmiczny mecz!! Tak, kibicujemy Idze. Tak, grzejemy sie w blasku jej sukcesów. Tak, utożsamiamy sie z nimi "po kibicowsku". Nie rozumię czemuż by nie skoro inni się podniecają zegarkiem Mesiego czy kwotą za ile Robercik sobie sprawił nowe autko.... Edytowane 5 Maj przez Lexi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 5 Maj Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2 godziny temu, Lexi napisał: Nie rozumię czemuż by nie skoro inni się podniecają zegarkiem Mesiego czy kwotą za ile Robercik sobie sprawił nowe autko.... Ja tam podniecam się czymś innym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 Maj Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj (edytowane) 7 godzin temu, Wujot napisał: Mariusz to POLSKA ma finał! Czyżbyś nie podlegał instynktom stadno-narodowym? Wiesz, moglbym skorzystać z darmowej wypożyczalni aut Lewandowskiego. Gdyby taka była. Jeśli MY wygrywamy z Nim, to może razEM z nim jeździmy jego autami. 🤣 Edytowane 5 Maj przez MarioJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 9 godzin temu, Wujot napisał: Ja tam podniecam się czymś innym. Słabo Cię znam Wiesiek.. stawiałem na zegarek.. ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 5 Maj Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj Wracaliśmy akurat z wyjazdu majówkowego, myślałam że mi oczy wyskoczą z orbit jak się wpatrywałam w wynik na apce w telefonie, tie-break to już była tortura...i w końcu - TAK! Udało się zakończyć triumfem ten mecz! Naprawdę WIELKIE BRAWA! Oby więcej takich sukcesów! 🙂 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 5 Maj Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj (edytowane) 2 godziny temu, Lexi napisał: Słabo Cię znam Wiesiek.. stawiałem na zegarek.. ;D Trzymając się naszych forumowych pasji to zjazd w puchu bezdennym na już dającym adrenalinę spadzie 45 stopni jest dla mnie czymś ekscytującym. A na gruncie sportu... Jestem funem snookera. Nie ma tam żadnego polskiego zawodnika. I to jest kapitalne! Oglądam rozgrywki bez jakichkolwiek wskazań pasjonując się jakością gry. Jest mi dość obojętne kto wygra, choć czasem wchodzi czynnik "poczucia sprawiedliwości". Ale najlepszy mecz jest gorszy od własnej rundki dobrze przejechanej po wąziutkich ścieżkach leśnych w pobliżu mojego domu. Sport (w mediach) to opium mas. Edytowane 5 Maj przez Wujot 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi