sstar Napisano 30 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2023 22 godziny temu, marionen napisał: A miałem oglądać Igę w piątek. Pozostał tylko trening...🙃 Dzisiaj za to 2 mecze VID-20230727-WA0011.mp4 3 MB · 0 pobrań Podrabiam. Dobrze się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2023 Strasznie chciałem żeby wczoraj Venus wygrała swój mecz - dziś grałaby z Igą...pewnie Iga też by chciała, szanse na spotkanie z którąś z sióstr/legend maleją.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2023 2 godziny temu, Lexi napisał: Strasznie chciałem żeby wczoraj Venus wygrała swój mecz - dziś grałaby z Igą...pewnie Iga też by chciała, szanse na spotkanie z którąś z sióstr/legend maleją.. Wszystko w rękach losujących. Praktycznie to by musiała być pierwsza runda. Może w US Open... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2023 6 godzin temu, Lexi napisał: Strasznie chciałem żeby wczoraj Venus wygrała swój mecz - dziś grałaby z Igą...pewnie Iga też by chciała, szanse na spotkanie z którąś z sióstr/legend maleją.. Wiesz jak jest, teraz to już z legenda niewiele ma wspólnego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2023 https://przegladsportowy.onet.pl/tenis/jestesmy-winni-idze-swiatek-ten-tekst-skonczmy-z-tym-raz-na-zawsze/wtmrbvb A na koniec w dyskusji z sędzią racji chyba nie miała, stosuje te tricki wybijające przeciwniczki z rytmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2023 W dniu 17.08.2023 o 23:30, sstar napisał: Wiesz jak jest, teraz to już z legenda niewiele ma wspólnego... Czyli według Ciebie na przykład Federer też już nie jest legendą?... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 20 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2023 Wczoraj 2 bardzo wyrównane półfinały z polskimi tenisistami. Niestety bez zwycięstw. Jak mało obecnie dzieli w tenisie porażkę od wygranej. Iga Świątek miała piłkę setową w pierwszym secie. W przełamaniach w całym meczu 4/3, wgrane piłki 103/99. A jednak mecz przegrała. Hubert Hurkacz był jeszcze bliżej zwycięstwa, miał nawet piłkę meczową. W całym meczu, na 3 sety został tylko raz przełamany, a odebrał 2 serwisy Carlitosowi. W wygranych piłkach eównież lepszy Polak 99/98. Trzeba bardziej koncentrować się na najważniejszych piłkach. Progres jest wyraźny i mam nadzieję, że jeszcze lepiej będzie w US Open. A dzisiaj jeszcze mega ciekawy pojedynek w finale panów (no i pań chyba też) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 20 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2023 ...a mecze Igi Świątek można oglądać na austriackim (niemieckim) Eurosporcie...😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2023 https://przegladsportowy.onet.pl/ofsajd/iga-swiatek-stworzyla-duet-z-alcarazem-zobacz-co-wyprawiali-na-korcie-wideo/e7qryb6?utm_campaign=cb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2023 Ledwo minął Wimbledon i już kolejna impreza WS. Pora na US Open. Iga Świątek już po pierwszej rozgrzewce z panną Peterson. Magda Fręch walczy z Navarro, po 1 w setach. Wieczorem jeszcze Magda Linette. W męskiej części turnieju zapowiada się wielka bitwa w finale. Może jednak odpali z formą Hubert Hurkacz i przejdzie chociaż 2 rundę. Drabinkę ma całkiem znośną tylko jak z psychiką jest aktualnie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2023 I druga Polka już w 2 rundzie, kolej na 2 Magdę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 9 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2023 Wydaje mi się, że era Igi Świątek właśnie dobiegła końca. Dzisiejszy finał był mega, magia tenisa - myślę, że poza zasięgiem Igi, jeśli by w nim była. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcik Napisano 10 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2023 Ja to widziałem inaczej .Trzeci set w wykonaniu Gauff był niezły , a poprzednie to festiwal błędów z obu stron ( choć amerykanka z biegiem czasu popełniała ich coraz mniej), jeden gonił drugi, nie było wygrywania punktów tylko przegrywanie.Wg. mnie poziom nie zachwycił, fajne akcje jak na lekarstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 10 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2023 3 godziny temu, tomcik napisał: Trzeci set w wykonaniu Gauff był niezły , a poprzednie to festiwal błędów z obu stron ( choć amerykanka z biegiem czasu popełniała ich coraz mniej), jeden gonił drugi, nie było wygrywania punktów tylko przegrywanie. Powiem więcej: nie tyle Gauff wygrała, co Sabalenka przegrała - głównie sama ze sobą. Przecież w pierwszym secie goniła Coco jak chciała, Amerykanka nie istniała. W pierwszych dwóch setach wszystko zależało od Aryny, ona prowadziła grę, ale zaczęły się błędy, powoli wkradła się nerwowość i skończyło się, jak się skończyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 10 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2023 3 godziny temu, San28 napisał: Powiem więcej: nie tyle Gauff wygrała, co Sabalenka przegrała - głównie sama ze sobą. Przecież w pierwszym secie goniła Coco jak chciała, Amerykanka nie istniała. W pierwszych dwóch setach wszystko zależało od Aryny, ona prowadziła grę, ale zaczęły się błędy, powoli wkradła się nerwowość i skończyło się, jak się skończyło... 8 godzin temu, tomcik napisał: Ja to widziałem inaczej .Trzeci set w wykonaniu Gauff był niezły , a poprzednie to festiwal błędów z obu stron ( choć amerykanka z biegiem czasu popełniała ich coraz mniej), jeden gonił drugi, nie było wygrywania punktów tylko przegrywanie.Wg. mnie poziom nie zachwycił, fajne akcje jak na lekarstwo. Grała, grała a mimo to przegrała ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 11 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2023 Sabalenka wygrała w tym roku dwa szlemy, więc zasłużenie prowadzi. Iga wygrała dwa szlemy w roku poprzednim. Czołówka u kobiet jest obecnie wymagająca, będzie zacięta walka w przyszłym sezonie. Iga musi coś poprawić w swojej grze (jeśli chce wygrywać szlemy): lepszy mental, lepszy serwis, dostosowanie się do przeciwniczki. Dla nas będzie ciekawie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 11 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2023 Bardzo się cieszę ze zwycięstwa Coco i jestem pod wrażeniem Novaka Dojokovica - to jest tenisista, z którego Iga powinna brać przykład, stale coś zmienia w swojej grze i pracuje ze specjalistami nad konkretnym zadaniem, kilka sezonów wcześniej nie serwował tak dobrze i nie biegał tak często do siatki, a teraz jest w tych elementach niezwykle skuteczny. Wszechstronność to klucz do zwycięstwa. Życzę Novakowi kolejnych zwycięstw wielkoszlemowych, tak samo jak i Idze. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 11 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2023 (edytowane) 6 godzin temu, MarioJ napisał: Sabalenka wygrała w tym roku dwa szlemy, więc zasłużenie prowadzi. Iga wygrała dwa szlemy w roku poprzednim. Czołówka u kobiet jest obecnie wymagająca, będzie zacięta walka w przyszłym sezonie. Iga musi coś poprawić w swojej grze (jeśli chce wygrywać szlemy): lepszy mental, lepszy serwis, dostosowanie się do przeciwniczki. Dla nas będzie ciekawie. Jeden. AO. Dwa półfinały i finał do tego. https://pl.wikipedia.org/wiki/Aryna_Sabalenka Edytowane 11 Wrzesień 2023 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 11 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2023 2 godziny temu, sstar napisał: Jeden. AO. Dwa półfinały i finał do tego. https://pl.wikipedia.org/wiki/Aryna_Sabalenka O dzięki. Chciałem sprawdzić czy cały czas czytasz moje posty. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2023 (edytowane) 14 godzin temu, MarioJ napisał: O dzięki. Chciałem sprawdzić czy cały czas czytasz moje posty. 😉 Tylko twoje, żadnych innych, twoje są najlepsze. ps nawiasem mówiąc nie wiem jak Sabalenka to wytrzyma jest 3 lata starsza i 15 kg cięższa od Igi, choć wyższa kilka cm, może ciężko jej być utrzymać... faktem ze w tym sezonie jej pyknelo i była świetna wiec zasłużenie jest jedynka Edytowane 12 Wrzesień 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 12 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2023 54 minuty temu, sstar napisał: ps nawiasem mówiąc nie wiem jak Sabalenka to wytrzyma jest 3 lata starsza i 15 kg cięższa od Igi, choć wyższa kilka cm, może ciężko jej być utrzymać... Już jedna Serena tak była... i dawała radę całkiem dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2023 27 minut temu, Capricorn napisał: Już jedna Serena tak była... i dawała radę całkiem dobrze:) Fakt. Ale ona niższa i koordynacja dużo lepsza, choć i Sabalenka w tym zakresie się poprawiła. Serena zreszta karierę wysokich lotów robiła od 20 lat gdy wygrała szlema, a Sabalenka doszła do tego w wieku 25 lat. zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 12 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2023 1 godzinę temu, sstar napisał: Tylko twoje, żadnych innych, twoje są najlepsze. ps nawiasem mówiąc nie wiem jak Sabalenka to wytrzyma jest 3 lata starsza i 15 kg cięższa od Igi, choć wyższa kilka cm, może ciężko jej być utrzymać... faktem ze w tym sezonie jej pyknelo i była świetna wiec zasłużenie jest jedynka O rany, naprawdę analizujesz wagę Sabalenki ? Prosimy więcej, jakieś szczegóły może wymyślisz lub znajdziesz ? A jeśli chodzi o wiek to wystarczy spojrzeć na Sabalenkę i Djokovica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2023 15 minut temu, MarioJ napisał: O rany, naprawdę analizujesz wagę Sabalenki ? Prosimy więcej, jakieś szczegóły może wymyślisz lub znajdziesz ? A jeśli chodzi o wiek to wystarczy spojrzeć na Sabalenkę i Djokovica. Może wagę i ich porównać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2023 4 godziny temu, MarioJ napisał: O rany, naprawdę analizujesz wagę Sabalenki ? Prosimy więcej, jakieś szczegóły może wymyślisz lub znajdziesz ? A jeśli chodzi o wiek to wystarczy spojrzeć na Sabalenkę i Djokovica. Szybciej porównywał bym z Kvitova ale ta chyba tez robiła szybka karierę gdy miała 20 lat i już szlema... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi